Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Вие имате страст, ние маратонки за бягане по естествен терен
Обувки създадени от страст към бягането
ПРОВЕРЕТЕ
ПРОВЕРЕТЕ
Туристически обувки от страст към преходите
ПРОВЕРЕТЕ
ПРОВЕРЕТЕ
Маратонки за бягане по асфалт, по естествен терен и стартови: топ модели на известни марки
Никак не е трудно да се пристрастите към бягането. Въпреки това, изборът на подходящи маратонки за бягане, които да се справят при различни условия може да се окаже малко предизвикателство. И така, кои обувки за бягане си заслужава да имате, за да направите тренировките си възможно най-полезни и удовлетворяващи?
Прочетете още
Трекинг обувки: какви да изберете? Три топ марки в obuvki.bg
Трекинг обувките, наричани също туристически обувки, са един от най-издръжливите видове обувки. Нищо чудно: в края на краищата те трябва да се справят перфектно при всякакви условия – по стръмни планински пътеки и по неравни повърхности, сред гъсталаци с буйна растителност и, ако е необходимо, също и на равен терен.
Прочетете още
Какви туристически обувки да изберете? Наръчник за начинаещи
Трекингът е вид пешеходен туризъм по трудни терени, затова обувките не могат да бъдат случайни, а трябва да осигуряват стабилност и комфорт. Искаме да ви посъветваме какви обувки за трекинг да изберете, така че да можете да се наслаждавате на планинските експедиции за дълго време – дори и при най-трудни условия.
Прочетете още
Какви трекинг чорапи да подберете за туристическите си обувки?
Подготвяте се за пътуване в планината? Ако вече имате подходящи туристически обувки, значи е време да си изберете функционални трекинг чорапи. Това ще осигури максимален комфорт за краката ви и ще сведе до минимум риска от болезнени протривания, a нали това е последното нещо, което бихте искали да ви се случи по време на дълъг преход по труден терен.
Прочетете още