Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Регламент за използване на услугата esize.me

 

Възползвайте се от промоционалните услуги на компаниите от CCC Group, като сканирате стъпалата си и изберете най-добрите възможни обувки за вас в стационарните и интернет магазините на нашата група.

Ще получите достъп до нови функционалности в интернет магазините, както и до съвети от нашите продавачи в стационарни магазини на CCC Group.

Настоящият списък с компании от Групата CCC е достъпен при продавача в стационарен магазин и на сайта https://www.obuvki.bg/grupa-ccc.

 

I. Общи разпоредби 

1.Предоставената система ще ви помогне да изберете най-добрите възможни обувки за вас. Все още ще можете да се възползвате от пълната оферта, налична в нашите магазини. Системата esize.me обаче ще ви помогне да направите правилния (точния) избор.
2. Доставчикът на услугите esize.me е всеки път компания от CCC Group, която управлява магазин, където се извършва сканиране, използвайки системата esize.me.

a) В случай на извършване на сканирането в магазините на ССС, компанията е СССS.A. със седалище в Полковице, Полша, ul. Strefowa 6, 59-101 Polkowice, вписана в Регистъра на фирмите воден от Районния Съд във Вроцлав, IX Търговски Отдел KRS с номер KRS 0000211692, NIP (ЕИК) 6922200609, REGON (БУЛСТАТ) 390716905, с уставен капитал 4116400 полски злоти, внесен изцяло, адрес на електронна поща: info.pl@ccc.eu, телефонен номер за контакти: (+48) 42 2144 222 (с цената на стандартен разговор - според тарифата на конкретния оператор).
b) В случай на извършване на сканирането в магазините на obuvki.bg компанията е MODIVO S.A. със седалище в Жельона Гура, Полша, ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra (който е и адрес за контакти), вписана в Регистъра на фирмите воден от Районния Съд в Жельона Гура VIII Търговски Отдел KRS, с номер KRS 0000541722, NIP(ЕИК) 929-13-53-356, BDO 000031285, REGON (БУЛСТАТ) 970569861, с уставен капитал 2 000 000 полски злоти, внесен изцяло; адрес на електронна поща: info@obuvki.bg, телефонен номер за контакти: 052/953 169 (с цената на стандартен разговор - според тарифата на конкретния оператор).

3. Предмет на услугата е извършване на скан на стъпалото с цел по-добро подбиране на точен размер обувки за клиента.
4. Използвайте извършеното сканиране в нашите магазини и уебсайтове и изберете обувки, които са точно за вас и при пазаруване онлайн.
5. Извършеният скан в рамките на услугата esize.me при един от Доставчиците на услугата може да бъде използван с ваше съгласие при друг доставчик на услугата от ССС Group, в случай че той предлага такава функционалност. Търсете подробности в регламентите на услугите достъпни на уебсайтовете на дружествата на ССС Group.
6. Ще получите специален код, който ще ви позволи да получите достъп до допълнителни функционалности на онлайн магазините, оперирани от Групата CCC (обхватът на такива функционалности може да зависи от това кой магазин ще използвате и се определя от регламента на магазина). Ако все още не сте създали профил, не забравяйте да го направите на уебсайта на магазина или използвайте потвърждението за извършено сканиране, което ще получите на предоставения от вас имейл адрес. Благодарение на това ще можете да се насладите напълно на предимствата, предлагани от нашата система и да изберете обувки, подбрани за вас, също и при пазаруване онлайн. Можете също да споделите получения код с лице по ваш избор, което вече има такъв акаунт, което по-лесно ще избере обувки за вас.
7. Ако решите да използвате нашата услуга, сканирането на стъпалото ви ще се извърши на място в пункта за сканиране (напр. в стационарен магазин) в рамките на работното му време, като се вземе предвид наличието на нашата система, технически проблеми (включително податливостта на устройството към възможни външни смущения), индивидуалните особености на вашето стъпало и броя на Клиентите.
8. Ако използвате услугата за сканиране на краката на място в някой от магазините на CCC Group, служителите ще могат да ви помогнат да изберете най-добрите възможни обувки за краката си. Вашето чувство за комфорт е най-важно, така че окончателният избор на обувки винаги е ваш.
9. В зависимост от веригата магазини, в която решите да извършите сканирането, процесът на сканиране от техническа страна ще се обработва от компанията на Групата CCC, която управлява магазина. Информации за начина на извършване на скана и процеса на неговото извършване ще намерите при служителите на дадената верига магазини от Групата ССС.
10. Имате възможност за извършване на скан на стъпалото си като използвате мобилно устройство без да излизате от вкъщи. Подробни инструкции относно начина на извършване на скана с помощта на мобилно устройство са предоставяни от дружествата от ССС Group на интернет сайтовете им или в мобилните им приложения.
11. След само едно сканиране на стъпалото, компаниите от CCC Group ще ви улеснят в избора на обувки както в стационарните, така и в интернет магазините, като ви предоставят достъп до допълнителни услуги.
12. Използването на системата за сканиране е безплатно.
13. Спечелете специален код за отстъпка за покупки, съгласно получената информация по имейл до вас, като изберете подходящите съгласия във формуляра, достъпен на устройството, позволяващи маркетингова комуникация (по електронна поща и телефон) с вас. Съгласието ви е необходимо, за да можете да се възползвате от всички предимства, които предлага CCC Group. Ако дадете съгласието си, ще получите информация за нови продукти и промоции.
14. Ако все още не сте навършили пълнолетие, можете да използвате нашите услуги в ограничена степен и да научите само за общите промоции, предназначени за всички клиенти на CCC Group (няма да адаптираме нашите оферти специално за вас). Esize.me ще започне да ви предоставя пълните си предимства, включително профилирането, след като навършите 18 години.
15. Ако в рамките на формуляра достъпен на устройството, което ви позволява да използвате услугата за сканиране, се съгласите да получавате маркетингови съобщения относно цялата група CCC по електронна поща и телефон, ще получите от нас код за отстъпка в размер на 10% (ние ще го изпратим на предоставения от вас имейл). Условията за използване на отстъпката са достъпни на адрес: https://www.obuvki.bg/reglament_na_kod_za_otstapka__esizeme16. Не е необходимо съгласието, посочено в точка 13 по-горе, за да се използва услугата за сканиране на стъпала. Можете също така да поръчате маркетингова комуникация по различен начин - нашите Клиенти, които се интересуват от информация за най-новите промоции, имат много възможности да се съгласят да ги получат, като например маркиране на специалните полета за абонамент за услугата бюлетин (ще ги намерите в избрани онлайн магазини).
17. Доколкото услугата за сканиране ви позволява да подобрите функционалността на избора на обувки в нашите магазини и уебсайтове, се прилагат регламентите на тези магазини и уебсайтове (регламентът на магазина или уебсайта, в рамките на които използвате сканирането, винаги се прилага) и регламента относно услугата бюлетин, предоставен от отделни компании от Групата CCC, ако услугата бюлетин се предлага. Съответните регламенти могат да бъдат намерени при нашия продавач, както и на съответния уебсайт.
18. Можете да използвате кода за отстъпка само веднъж и само след даването на съответните съгласия по време на сесията за сканиране (напр. ако премахнете съгласието или съгласията си и отново ги дадете, няма да получите отново кода за отстъпка).
19. Ако сте на възраст под 18 години или по други причини имате ограничена дееспособност или нямате дееспособност, вие трябва да получите съгласието на вашия родител или настойник да използвате нашите услуги. Ще можем да ви помолим да потвърдите такова съгласие, преди да ви позволим на ползвате устройството. Вземете го със себе си или го донесете с вашия родител / законен настойник.
20. Рекламации относно услугите esize.me и техническите аспекти на сканиране могат да бъдат подадени към Доставчика на услугата. Данни за контакт на отделни компании от Групата CCC - можете да намерите, като кликнете върху линка в точка I от Регламента. Можете по-специално да изпратите писмо до посочения там адрес или да го направите по електронна поща.
21. Можете да заявявате рекламации на адресите за контакт на Доставчика на услугата, посочена в т. 2 по-горе. Отговорът на вашата рекламация ще се извърши незабавно, не по-късно от 30 дни от датата на подаването ѝ, освен ако не е предвиден различен срок със закон или отделни разпоредби.
22. Не забравяйте, че кодовете за отстъпки, предоставени на вас, не могат да бъдат изплатени в брой или да бъдат заменени с други разплащателни средства и не могат да се прехвърлят.
23. Можете да използвате кода за отстъпка в рамките на 15 дни от неговото получаване.
24. Ние сме отговорни за правилното изпълнение на услугите за вас, т.е. с необходимата старателност. Не забравяйте, че в рамките на услугата esize.me, ние ви подкрепяме при избора на обувки, но окончателното решение винаги остава ваше.

 

II. Безопасност 

1. Не забравяйте винаги да следвате инструкциите на екрана и инструкциите на служителите.
2. Можете да използвате системата само по предназначение - забранено е да се поставят всякакви предмети или други части на тялото, освен стъпалата. За ваша безопасност, поради ограничената издръжливост на устройството, то може да се използва само от хора с тегло под 150 кг.
3. Вие сте длъжни да спазвате правилата за хигиена. Това означава, че:

- можете да използвате системата за сканиране само след като осигурите неговата безопасна и хигиенна употреба за следващи клиенти, по-специално трябва да спазвате всички хигиенни изисквания на тялото;
- можете да използвате системата само след като служителят на услугата ви каже, че е безопасно да започнете сканиране;
- трябва да спазвате на всички обозначения на устройството, включително инструкциите за забрана на използването му.

4. Забранено е използването на системата за сканиране от хора, засегнати от болести, с които могат да бъдат заразени следващите му потребители. Това се отнася и за заболявания в периода, когато съществува риск от по-нататъшно заразяване на други Клиенти, използващи сканиращата система.
5. В случай, че не сте сигурни дали можете да използвате системата в съответствие с горните правила, нашият продавач винаги ще изясни вашите съмнения.
6. В случай на неспазване на горните правила, включително хигиенните правила, на Клиента може да не бъде разрешено да използва системата, за да извърши сканиране и да използва услугите.
7. Забранява се предоставянето от клиент на всеки един етап от предоставяне на услугата esize.me на информации с незаконно съдържание.

 

III. Промяна на Регламента

1. Ако услугите с непрекъснат характер се предоставят въз основа на този Регламент, промяната на обхвата му, свързана с тези услуги, може да се извърши само по важни причини. По-специално важните причини могат да бъдат следните:

- промени, продиктувани от технически причини за предоставяне на услуги по електронен път;
- промени, насочени към адаптиране на разпоредбите на Регламента, за да съответстват на приложимото законодателство;
- промяна на обхвата или предоставянето на услуги, за които се прилагат разпоредбите на Регламента, чрез въвеждане на нови, промяна или оттегляне на съществуващите функционалности или услуги, обхванати от Регламента.

2. В случай на промени в Регламента, посочени в тази точка, единният текст на Регламента ще бъде публикуван на уебсайта: https://www.obuvki.bg/uslovija_za_izpolzvane_na_uslugata_esizeme и ще бъде изпратен на предоставения от вас имейл адрес.
3. Изменението на Регламента, посочено в тази точка, влиза в сила след 14 дни от датата на изпращане на информацията за промяната. Потребителите имат право да прекратят договора в рамките на 14 дни от датата на уведомяване за промяната в Регламента.
4. Процедурата за изменение на Регламента, посочена в тази точка, не се прилага за договори за предоставяне на еднократни услуги, изпълнени изцяло веднага след одобряването на Регламента.

 

Посочените условия са достъпни по-долу:
- в сила до 2022-01-20.