Продукти: 817
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски портфейли, които ще зарадват всяка жена

Дамските портфейли са едни от най-често избираните аксесоари за подарък. Те ще бъдат полезни за всяка жена, така че няма опасност, че това ще се окаже нежелан подарък. Дамите от всички възрасти ги използват, за да носят не само пари, но и най-важните документи или кредитни карти. Така че няма човек, за който този аксесоар да не е полезен! Благодарение на многото отделения и джобове с възможност за затваряне, собственичката му може лесно да организира финансите си. Най-елегантни са дамските кожени портфейли, изработени от лицева или лакирана кожа от марки като Wittchen, Emporio Armani, Liu Jo или Guess. Ватираната повърхност ще ги направи още по-стилни аксесоари. Също толкова елегантно изглеждат портфейлите от кожа сафиано, чиято повърхност се характеризира с разпознаваема дребна решетка. От своя страна портфейлите от велур са по-необвързващи, но много оригинални. Те са оригинална алтернатива за традиционните модели от лицева кожа.

Изберете портфейла си в съответствие с Вашите предпочитания

Макар, че дамският портфейл не е аксесоар, който обикновено се носи така, че да бъде видим, дамите често обръщат голямо внимание на неговия външен вид и се грижат да съответства на техния стил. Черните дамски портфейли са неостаряваща класика, която никога не излиза от мода - както и моделите в женствения, червен цвят. Друго нещо, на което трябва да се обърне внимание при избора на дамски портфейл, е размерът на този аксесоар. Струва си да го изберете според размера на чантата. Ако носите например чанта от тип shopper или чанта-торба, можете да си позволите по-голям портфейл - благодарение на това ще го намерите по-лесно сред множеството неща в чантата. Малките дамски портфейли спокойно можете да поставите в чанта клъч или вечерна чанта. В obuvki.bg ще намерите тези аксесоари в много издания, които със сигурност ще се харесат на Вас и получателя на подаръка. А ако се окаже, че подаръкът е неуспешен, в obuvki.bg имате 100 дни за безплатно връщане.

Често задавани въпроси

Дамски портфейл – какъв материал да изберем?

Ако търсите елегантен аксесоар с официален характер - независимо дали за себе си или за подарък - обърнете внимание само на кожените портфейли. Този материал гарантира високо качество и дълъг живот на аксесоара. Дамските портфейли от лачена или лицева кожа са най-стилният избор, който ще оцени всяка дама. Ако търсите аксесоар с оригинален дизайн, изберете дамски портфейл от кожа сафиано - с повърхност от дребно каре - или ватирана. Велурените модели са опция за дами, които обичат да смесват елегантния и ежедневния стил. Най-важното - дамските кожени портфейли са аксесоари, които никога не излизат от мода, така че могат да се използват дълги години.

За кого са подходящи дамски портфейли от екологична кожа или от плат?

Естествената кожа не е единственият материал, от който се изработват дамските портфейли. Ако цената е основният критерий за вас, изберете аксесоар от еко кожа - той изглежда също толкова елегантен, колкото дамски кожен портфейл. Ежедневно предпочитате да носите спортно облекло и харесвате аксесоари в по-спокоен стил? Потърсете дамски портфейли, изработени от плат. Независимо от материала, цветът на аксесоара също е важен. Ако търсите портфейл за подарък, най-сигурният вариант е да изберете универсални нюанси: черен, бежов или популярният сред дамите червен цвят. Леко агресивно предложение ще бъдат модели, украсени с животински щампи или шипове, които ще бъдат оценени от жени, почитателки на рока и изразителния стил.

Дамски портфейли – от коя фирма?

За много от жените е важен не само материалът, цветът или размерът на портфейла, но също така и производителят на този аксесоар. Изборът наистина е богат. Кожени портфейли предлагат, между другото такива първокласни марки като Michael Kors, Pinko, Tommy Hilfiger и Guess. Ако ниската цена на аксесоара е важна за Вас, обърнете внимание на предложенията на такива производители като Nobo или Lasocki. В офертата на obuvki.bg се предлага богат асортимент от много марки - можете успешно да изберете дамски портфейл по Ваш вкус!