Продукти: 347
Покажи идентификатора (ID) на версията

Големи, средни и малки пътнически куфари – широки предложения от премиум марки на Obuvki.bg

Тук ще откриете изключително голямо разнообразие от куфари, включително голям пътнически куфар, малък пътнически куфар, куфар за ръчен багаж и много други. Всички те са топ предложения от премиум марки. Гарантират ви отлично качество със своята прекрасна изработка от първокласни материали по най-съвременни технологии. Всеки от тях се е доказал като прекрасен пътнически куфар, който ще е на ваше разположение за всяко ваше приключение. С широките предложения тук имате богата гама избор, за да можете да откриете точно онези пътнически куфари, които са най-добрата възможност за вас.

Комплект пътнически куфари – намерете перфектните и практични предмети за всяко пътуване

Ако се сдобиете с комплект пътнически куфари, то тогава ще имате на свое разположение перфектни, практични предмети, които да използвате при всяко пътуване. Така повече няма да ви се налага да се чудите къде ли ще успеете да поберете нужния багаж. Вместо това бързо, лесно и удобно ще имате на свое разположение най-добрите възможности. Тук често влиза и куфар за самолет, което ще ви позволи да пътувате до всяка точка на света със своите практични куфари. Високото качество на продуктите тук ви гарантира отлично решение за всяка ситуация, дълготраен комфорт и високостепенна сигурност и защита. Всичко това ви позволява да намерите огромна полза от отличните предложения на комплектите пътнически куфари.

Куфар за ръчен багаж на колелца – най-лесният начин да носите багажа си

Понякога е трудно да носим всичкия си багаж със себе си. Особено когато сме сложили доста неща в куфара. Той става тежък, а често и неудобен. Всичко това обаче може да се реши, благодарение на чудесната възможност, предоставена ни от любимия ни куфар на колелца. Това е превъзходно решение за всяко пътуване. То ви гарантира превъзходно удобство и доста по-голяма лекота. Така можете да вземете всичко нужно ви, без да се претоварвате и да изпитвате дискомфорт.

Пътнически куфар – често задавани въпроси

Пътнически куфар – коя материя е най-добра?

Изборът на материя на вашия пътнически куфар трябва да зависи от това какво ви е нужно. Ако ви трябва куфар, който заема по-малко място и не е толкова обемен, изберете тези от текстилен плат. В случай, че ви е нужна сериозна защита и нямате проблеми с ограничено пространство, можете да изберете куфарите от пластмасов корпус. Естествено, можете да подходите различно съобразно ситуацията по време на даденото пътуване.

Как да почистим пътнически куфар?

Що се отнася до почистването на куфарите, то се постига най-лесно, бързо, удобно и сигурно с прахосмукачка. Просто извадете всичко от куфара, включете прахосмукачката и използвайте специалната приставка, за да почистите вътрешността на куфара. Външната страна може да бъде забърсана с кърпичка, напоена с вода, за да премахнете замърсяванията и праха.