Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цена
Марка
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване
Ширина на обувката
Продукти: 144
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски боти – задължителни в женския гардероб

Дамските боти са задължителен компонент към аутфита на представителките на нежния пол през есента и зимата. В сайта на онлайн магазина може да откриете богато разнообразие от модели дамски боти на ток, както и с равна подметка. Ботите могат да бъдат изработени от кожа, велур или от други висококачествени материали. Те са задължителна част от женския гардероб и правят фигурата по-стройна, а походката - по-фина и изящна. Актуални за сезон есен-зима 2022 са дамските боти до глезена. Повечето модели от този тип са на висок ток и придават на цялата фигура елегантност и невероятна изкусителност.

Бели дамски обувки – универсален цвят, неограничени възможности

Актуалните топ модни тенденции поставят на пиедестал белите дамски боти поради универсалността на белия цвят, лесната му съчетаемост с останалите багри, както и свежестта на визията, която създава.  Ако изберете бели дамски боти до глезена на висок ток и ги комбинирате с изящна бяла рокля, ще постигнете уникален синхроничен аутфит. В случай че предпочитате метода на контраста и желаете ботите да бъдат като акцент към тоалета, може да изберете тъмен панталон или пола. Класическата комбинация черно и бяло също е отличен вариант. Облечена в малка черна рокля по тялото и с чифт бели кожени дамски боти, всяка жена ще очарова със своя стил.

Бели дамски боти – подчертайте характера на вашите стилизации

Богатото разнообразие от световноизвестни брандове, които са предпочели да създадат бели дамски боти за настоящия сезон есен-зима 2022, са Roberto, Palladium, Guess, Eva Longoria, Altercore и др. Универсалността на белия цвят, неговата отлична съчетаемост с всички други багри и принтове, го прави безценен вариант. Свежият аутфит, както и  позитивните асоциации, които създава, го поставят на челно място като предпочитан вариант за цвят. Белите дамски кожени боти се комбинират отлично както с дънки и панталони, така и с рокли, и поли. Чифт дамски боти до глезена, украсен с нитове може да се комбинира отлично с блуза с изчистен дизайн. По този начин ще се постави акцент върху ботите. Белите боти, украсени с верижки или златисти елементи за постигане на екстравагантен стил, могат да се съчетаят отлично с къса рокля и фин чорапогащник. Стилизациите с бели боти са разнообразни и многобройни.

Бели дамски боти - често задавани въпроси:

Бели дамски боти – с какви дрехи да ги обуете?

Белите дамски боти се съчетават с дрехи в спортно-елегантен стил и се постига стилна ежедневна визия. Същевременно те могат да се комбинират с официална рокля. Белите дамски боти са универсални обувки с мултифункционално приложение.

Какви панталони са подходящи за бели боти?

Белите боти се съчетават отлично със сини или черни скини дънки. Те могат да се комбинират с тъмни панталони, при което ще се създаде интересна визия и ботите ще бъдат акцент в дадения аутфит. В случай че желаете да сътворите синхронична визия, може да комбинирате белите боти с бели, бежови или светлосини панталони.