Продукти: 650
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамска чанта Guess - синоним на шик и класа

Може би вече имате една у дома? Ако все още не сте притежателка на дамска чанта Guess, сега е точният момент да го направите! Чантите на марката са абсолютен акцент сред жените от всички възрасти.

Това, което отличава дамските чанти Guess от останалите, са тяхната неподправена класа и дизайни. Някои от тях, като например малката ръчна чанта Guess продължава да бъде тотален моден хит през годините. Сред дамските чанти Guess ще откриете не само класически цветове- кафява и черна чанта Guess, но и цветни и запомнящи се нюанси- например в неонови цветове.

Розовите чанти Guess са едни от най-ярките и впечатляващи чанти на марката. Те са любим артикул не само на тийнейджърки, а и на дами от всякакви възрасти. В най-новата колекция на дамските чанти Guess ще откриете различни нюанси на розово- от светли и пепел от рози, до ярки тонове на този цвят. Освен изчистени модели, има и такива с в розово ви декоративни перли, камъни и други очарователни елементи, които ще придадат още по-висока класа.

Черна дамска чанта Guess - обожавана и търсена от жените по целия свят

Ако търсите стилна и модерна чанта, с която да се отправите към света, черните чанти Guess са точно за Вас . От работен ангажимент до пътуване из страната и чужбина- с дамските чанти Guess ще изглеждате по най-добрия начин, където и да отидете. В obuvki.bg се предлагат голямо разнообразие от модели и размери черните чанти Guess, така че можете да сте сигурни, че ще намерите решение за всеки Ваш тоалет.

Черната дамска чанта Guess е идеалният избор за стилни и модерни жени заради своя стил, функционалност и иновативност. Всички модели дамските чанти Guess са изработени от висококачествени издръжливи в във времето материали. Независимо дали имате необходимост да завършите спортния си аутфит с черна раница Guess, да добавите черен клъч към вечерната си рокля или модерна елегантна дамска чанта Guess с множество отделения (като например за телефон, с вътрешни джобове за ключове, за работния тефтер, за мини портмоне за козметика и др.), Вие винаги ще имате черна дамска чанта Guess, както за ежедневието, така и за специални случаи.

Малка чанта Guess - първият избор за една елегантна жена

Малката чанта Guess е чудесен вариант, докато пътувате на екскурзия с автобус или на дълъг път с кола, както и когато искате набързо да отскочите до магазина. Сложете я на кръста и така винаги ще сте сигурни къде са парите, документите и ключовете Ви.

В obuvki.bg ще откриете различни стилове малки чанти Guess. Ключов фактор, който трябва да вземете предвид при избора на цвят за дамска чанта Guess, е начинът, по който ще я използвате. Ако планирате да използвате малката чанта Guess като ръчна или ежедневна чанта, изберете цвят, който да отговаря на тези нужди- например черно или кафяво. В противен случай изберете нещо универсално и забавно, което може да се използва многократно през годината.

Портмонета Guess - често задавани въпроси

Колко струва една чанта Guess?

Цените на дамските чанти Guess варират в диапазон от 60 до близо 400 лв. Цената на чантите зависи от техния вид (дамска чанта Guess, раница, портмоне и др.), големина (голяма или малка ръчна чанта Guess), отделения и функционалности. Изберете тази дамска чанта Guess, която най-добре пасва на стила Ви.

Как да разпознаете чантата Guess?

Необходим е само един поглед. Обикновено логото „Guess“ е изобразено от вътрешната страна на повечето дамски чанти Guess върху малко парче метал, което ще откриете близо до вътрешния цип. Съветваме Ви да проверите и дали всички шевове са равномерни и спретнато завършени. Всички нова дамска чанта Guess разполага с етикет, съдържащ номер и детайлна информация за производството. Можете бързо и лесно да проверите този номер в Google и да видите дали показаните чанти съвпадат с него.