Продукти: 386
Покажи идентификатора (ID) на версията

Чанти и раници Nobo – елегантен аксесоар за взискателни клиенти

Вече почти 10 години чантите и раниците на Nobo радват и очароват своите собственици. Както се изразяват мениджърите и дизайнерите в компанията, за тях модата е начин да изразят себе си, същността и таланта си. А ежедневните дамски чанти Nobo, портмонетата и раниците са чудесен начин да рекламирате и марката, и добрия си вкус. Моделите се измислят така, че да бъдат подходящи за всяка географска ширина, сезон и стил. Всъщност това е веруюто на Nobo – no boundaries (без ограничения, без бариери). Всяка дама заслужава да се чувства елегантна, както и да е удовлетворена от избора си. Това е лесна задача, тъй като бутиковите полски чанти Nobo, също и раниците и чантите тип портмоне Nobo, се изработват по уникална технология, гарантираща, ако не доживотен, то със сигурност многогодишен живот на аксесоарите. Прилагат се разнообразни материи и техники – от естествена кожа и велур до корда, въжета, летни принтове и щампи. Някои от текстурите и акцентите напомнят за хаос, други са израз на минималистичното. Хората, които се спират на раниците Nobo, на техните чанти и куфари, са ценители на класното, на дръзкото и естетически издържаното. И несъмнено остават запомнени и открояващи се сред тълпата.

Чанти за лаптоп и пощенски чанти – премиум решения от премиум производител

Чантите, които познаваме като чанти за писма или пощенски, днес имат сходно, но малко по-различно наименование. Ще ги срещнем като делови чанти или чанти за лаптопи, но общото между всички названия е функционалността на артикула. Те имат дълбоки и издължени джобове, някои от които - с двойна подплата, за да съхранявате документи, зарядни устройства и др. Можете да попаднете на модели, изработени от водоустойчиви материи, за да сте сигурни, че съдържанието ще остане непокътнато, независимо от метеорологичните условия навън. Всъщност пощенските чанти Nobo са изключително здрави, поради което в тях можете да побирате сериозна тежест. Не рискувате нито да разнищите плата, нито да скъсате връзките или презрамките, нито да останете без токà. Всеки отделен елемент – от подплатата и вътрешността до капсите и копчетата носят белега на полския производител. А където стои името му, няма място за фалш.

Дамските ръчни чанти Nobo - открийте своя модел на obuvki.bg

Всички знаем фразата, че всяка дама трябва да притежава поне една малка черна рокля в гардероба си. Ние от obuvki.bg ще допълним тази мисъл с още един съвет - осигурете си една малка или средно голяма черна дамска ръчна чанта Nobo. Тя ще бъде с вас при различни поводи и винаги ще очарова околните. Един чудесен пример са секси чантичките с презрамка, около която е увит синджир. Тази комбинация прави впечатление и ви позволява да ползвате съответната покупка при разнообразни поводи - коктейли, разходки в центъра на града, сбирки с приятели, както и на работното място. Ще се влюбите в дизайна, лекотата и красотата ѝ. Като универсални цветове ще ви свършат работа и бежовото и бялото, независимо дали сте се спрели на ръчна Nobo дамска чанта, или на малка раница Nobo с ефектен принт.

Чанти Nobo - често задавани въпроси

Какъв бранд е Nobo?

Под това наименование функционира компания, която е на пазара от няколко години. Полски производител, вдъхновен да създава нещо различно, здраво, впечатляващо и красиво. Дамите от цяла Европа са се доверили на нестандартния подход на дизайнерите и шивачите в Nobo, затова и брандът набира все по-голяма скорост, разпростирайки се с бързи темпове.

Кожени ли са изработките, които Nobo предлага?

Фирмата предлага широк асортимент от ръчни дамски чанти, раници, чанти тип портмоне, пощенски чанти, куфари и др. Освен че е богата гамата от модели, не по-малко средства се влагат и в осигуряването на разнообразни материи и платове за тяхната изработка. Кожата е само един от тях.