Продукти: 210
Покажи идентификатора (ID) на версията

Чанти Karl Lagerfeld - стотици модели, от които да избирате

Емблематичният немски дизайнер Карл Лагерфелд определено е постигнал ярко отражение на своя вкус и темперамент в творенията си, които съчетават уникален стил, провокативни, хумористични нотки, ярки и запомнящи се цветове. Чантите варират по размер, дизайн, материали и орнаменти. Това, което ги обединява, е високото качество на изработка, вниманието и към най-малкия детайл, тяхната нестандартност и уникалност. Моделите дамски чанти Karl Lagerfeld са декорирани със синджири, изображения на дами със слънчеви очила, котки, флорални елементи, надписи с името Karl и др. В онлайн магазин имате възможността да се насладите на атрактивни модели чанти Karl Lagerfeld, от които да изберете точно тази, която най-силно отразява вашата индивидуалност, стил и предпочитания. 

Чанта Karl Lagerfeld - емблематични аксесоари за всеки от нас 

Когато желаете да създадете оригинална визия, е добре внимателно да подберете аксесоарите. С дамска чанта Karl Lagerfeld на рамо ще придобиете нов, по-интересен облик. Някои модели са изработени от естествена или изкуствена кожа, други от текстил. Има малки чанти тип портмоне, подходящи за ежедневни и специални поводи. Брандът е създал и големи дамски чанти, които са подходящи за пазаруване или за ходене на лекции, защото дадените модели побират тетрадки формат А4. Предлагат се лачени чанти, които отлично се комбинират с рокли и костюми в официален дрескод. Разглеждайки различните видове чанти Karl Lagerfeld, ще видите, че се предлагат и модели, които са изработени от слама и са подходящи за разходка край плажа. С дамска чанта Karl Lagerfeld всяка представителка на нежния пол ще бъде неустоима както по време на коктейл, така и в своето ежедневие.

Чанти с изображение на котка на Karl Lagerfeld или за милионер с домашен любимец със собствена колекция

Любовта на дизайнера Карл Лагерфелд към домашните любимци и по-специално към котките намира ярко отражение сред много от моделите му. Предлагат се обемни чанти с илюстрация на котенце, които създават свежо настроение на цялостния аутфит. В сайта може да откриете интересни модели чанти с котка Karl Lagerfeld. По този начин нестандартният и провокативен дизайнер е показал своята привързаност към този вид животни. Ако и вие сте фенове на котките, може да се възползвате от атрактивните намаления на предлаганите чанти на този бранд. Артикулите са висококачествени и олицетворяват един необикновен и интересен бранд, постигнал известност на световно ниво. Възползвайте се от голямата разпродажба на чанти Karl Lagerfeld и привлечете вниманието на околните с уникален стил и вкус.

Карл Karl Lagerfeld - често задавани въпроси:

Дамска чанта Karl Lagerfeld - къде да купя?

Можете да закупите дамска чанта Karl Lagerfeld онлайн бързо и лесно от сайта. Всичко, което е необходимо да направите, е да кликнете върху желания модел, да го поръчате и да очаквате своята прекрасна пратка да пристигне.

Дамски чанти Karl Lagerfeld - с какво да комбинирате?

Богатото разнообразие от модели и стилове, които включват дамските чанти Karl Lagerfeld, ги прави достъпни за комбинация с различни видове дрехи. Например, голяма чанта с изображение на котка Karl Lagerfeld ще се съчетае отлично с тениска и дънки и ще се създаде перфектният забавен стрийт стил. Кожена чанта Karl Lagerfeld тип портмоне в класическо черно ще е идеална за малка, черна рокля и официален дрескод.