Продукти: 201
Покажи идентификатора (ID) на версията

Mесинджър чанта Liu Jo - минималистични и ежедневни аксесоари за стилизация

Италианския моден бранд Liu Jo създава великолепни чанти, с които всяка дама може да покаже своя стил. Елегантни и смели, минималистични и с ярко послание, чантите на компанията са всичко друго, но не и скучни и незабележими. Сред знаковите модели е месинджър чанта liu jo. Месинджър моделите, както дамите на "ти" с модата знаят, са тези, които се носят през рамо или тялото и не са с много малък размер. Популярният италиански бранд предлага подобни чанти в различни цветове и дизайни. Всяка дама може да избере любимия си модел чанта Liu Jo, който лесно да комбинира с предпочитаните си за ежедневието аутфити. Това е така, защото чанти Liu Jo са основно в монохромни цветове – класически като черно, екрю, бежово, червено, както и смели като жълто, зелено, розово, неоново синьо. Това позволява лесно съчетаване с голям спектър облекла, включително цветни дрехи. Стилни и удобни, тези минималистични чанти са своеобразни приглушени бижута, които с малко детайли и цвят, казват много и отправят послания за италиански шик и вашият добър вкус. Разбира се, има налични и модели в по няколко цвята, които също са внимателно премерени и дозирани, за да можете да ги носите лесно с много облекла от гардероба си.

Дръжка за чанта Liu Jo - покажете характера на вашата чанта

Чантите на прочутия и обичан по цял свят италиански бранд, разказват истории за стил не само чрез основното тяло на чантата Liu Jo, но и чрез супер интересните си дръжки. Вериги или от плат, меки или твърди, широки и с надписи или пък събиращи кожа и верига в едно, тези дръжки са всичко друго, но не и безхарактерни и незабележими. В доста модели, има опция да махнете дръжката с лесно разкопчаване на катарами - а защо не, да я смените с друга дръжка на чанта от същата серия? Експериментите в модата водят до все ново и ново развитие на този необятен небосклон - фешън индустрията. Там Liu Jo е твърдо позициониран като любим бранд на всички, ценящи добрия вкус. Компанията работи в името на женствеността и подкрепя дамите да откриват и изразяват своя стил, всеки ден. Това старание личи от всеки детайл, на всеки продукт, включително всяка чанта и дръжка за чанта liu jo.

Дамска чанта Liu Jo - класика в жанра

Чанти Liu Jo предлагат да добавите елегантен и отличителен щрих към визията си, за всеки повод, делник и празник. Те са много подходящи както за излизане с приятелки и удобно всекидневие, така и за работни срещи, вечерни събития, офис среда. Достатъчно е да подберете подходящия модел, който отива на гардероба ви и показва вашия стил. Можете да избирате както между вечни класики като черна дамска чанта в многобройни нейни разновидности, големини, дизайни, бели и бежови модели; червени чанти liu jo, с които да добавите щипка ярка пиперливост и женственост към аутфита си, така и между дизайни с отличителни цветове, текстури и детайли. Дали ще изберете по-приглушен класически модел или пък по-специфична визия, зависи само и единствено от вас. Едно е сигурно, с италиански чанти Liu Jo стилът винаги е на ваша страна. С подобна чанта, можете да превърнете и най-приглушеното и минималистично облекло в елегантно и стилно haute couture творение, открояващо ви като дама, ценяща добрия вкус и качествени аксесоари.

Дамски чанти Liu Jo - често задавани въпроси:

Liu Jo - каква е тази марка?

Италианската компания е създадена от братя Марчи през 1995 г. Компанията, ситуирана в Капри, предлага широка гама облекла, аксесоари и обувки за жени, мъже и деца. Брандът е изключително популярен и разпознаваем, а продуктите му се радват на верни почитатели от всички поколения и цял свят.

Къде да намерите чанти Liu Jo?

Богата селекция чанти Liu Jo ви очаква на сайта на Obuvki.bg. Ще откриете всякакви модели – ежедневни, вечерни, класически, чанти тип плик и клъч и други, подходящи за различни поводи. Изберете любимите си модели и носете със самочувствие.