Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Продукти: 345
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски чанти с марка Pinko - класика с модерен привкус

Италианският бранд Pinko е основан през 1986 година от Пиетро Негра и Кристина Рубини. Компанията произвежда забележителни дамски чанти, изработени от естествена кожа, декорирани с интересни орнаменти. Повечето модели имат метална верижка за дръжка. Предлагат се дамски чанти Pinko в различни багри, размери и дизайни. Някои чанти са декорирани с флорални елементи, сърца, панделки и др. Има модели, които са изработени от текстил и са за ежедневна употреба, за шопинг терапия, пътуване и др. С дамска чанта Pinko се постига класика с модерен привкус. Атрактивните чанти, декорирани с позлатен, метален елемент под формата на две лястовички, са истински хит на пазара и имат безброй фенове. Разгледайте предложенията в онлайн магазина и поръчайте дамски чанти Pinko на промоция.

Pinko - защо жените обичат тази компания?

Представителките на нежния пол обичат Pinko, защото този бранд не е просто силно предпочитана марка чанти. Pinko е своеобразен стил и начин на живот. Иновативни подходи се забелязват при създаването на всяка черна, розова, червена чанта Pinko. Иновативността олицетворява блясъка, изяществото и финеса на всеки модел. Чантите са декорирани както с минималистични изображения, така и с по-обемни картинки. С черна, синя, червена, розова или бяла чанта Pinko всяка дама ще освежи визията си и ще постави акцент върху магнетичното си излъчване. Дамските чанти Pinko се предлагат в различна големина и дизайн. С голяма чанта Pinko една жена може да отиде на шопинг терапия или да пътува, тъй като по-големите й размери позволяват съхранението на повече лични вещи. Представителките на нежния пол харесват моделите малки Pinko чанти, които се носят през рамо. Настоящ моден акцент е наличието на декоративни вдлъбнатини при някои модели. Жените обичат този италиански бранд, защото намират подходящи чанти дори и за най-специфичния вкус.

Дамска чанта Pinko за важни излизания. Открийте дамска чанта Pinko за себе си

Великолепните дамски чанти Pinko са подходящи за формални и неформални събития. Богатото разнообразие от стилове води до различни приложения на моделите чанти. Кожените чанти в класическо черно са прекрасен аксесоар за официален дрескод като малка черна рокля или костюм със сако и пола. С бяла чанта Pinko може да се постигне ежедневен практичен аксесоар, както и допълнение към официален тоалет. Бляскавата мини чанта от лъскава кожа отразява умело последните модни тенденции. Тя е подходяща за ходене на парти и др. Разгледайте разнообразната колекция на италианския бранд в онлайн магазина и се възползвайте от уникалната разпродажба на дамски чанти Pinko. Поръчайте кожен или текстилен модел и облагородете своята визия. Купете тази чанта, която най-ярко олицетворява вашия стил и предпочитания.

Дамски чанти Pinko - често задавани въпроси:

Дамска чанта Pinko менте – как да я разпознаем?

Качеството на шева е сигурен знак за оригиналността на дамската чанта Pinko. Когато един модел е автентичен, той включва правилни и чисти шевове в прави линии. Всеки небрежен шев обикновено е предпоставка за съмнение в оригиналността на даден модел.

Дамска чанта като Pinko или оригиналната?

Определено верният избор е оригинална чанта Pinko, защото високото качество, дългосрочността на употреба и удовлетвореността на клиента, която създава този бранд не може да се сравни с имитации на италианската марка.