Продукти: 454
Покажи идентификатора (ID) на версията

На какво да обърнете внимание при покупката на дамска раница?

Ако цените комфорта и прагматизма, в гардероба Ви трябва да има дамска раница. Можете да я носите независимо от възрастта, като адаптирате модела към индивидуалния стил и модните преференции. Предпочитате оригиналните и женствени аксесоари? Изберете кожена дамска раница, която ще разнообрази ежедневната, дори и най-проста стилизация. Изберете размера на раницата в зависимост от нуждите − малката раница ще бъде по-елегантна, голямата - по-практична. Почитателките на уличната мода ще харесат платнените раници с шнурове. Раниците-торби са както модерни, така и изключително вместими. Ще поберете в тях всичко, от което душата и тялото се нуждаят: от любимата книга до червилото! Когато търсите подходящия за себе си модел, обърнете внимание на броя на джобовете и начина на закопчаване. Ако Вашият избор се окаже неправилен, винаги можете да се възползвате от 100-дневния срок за безплатно връщане.

Каква раница за училище, а каква за работа?

При избора на раница за училище или за офиса обърнете внимание преди всичко на нейната вместимост. Оптималната раница трябва да побере както документите (или записките), така и козметиката и кутията с Вашия lunch. Добре е, ако можете да използвате раницата и за други цели, напр. за пътувания през уикенда с приятели. Обърнете внимание, дали раницата допълнително е оборудвана с дръжка за носене в ръка, благодарение на което ще може да изпълнява и ролята на чанта. Чудите се какъв цвят да изберете? Дамските раници с приглушени цветове (сиви, тъмносини или зелени) ще се замърсяват по-бавно. Ако предпочитате силни акценти и смели решения - изберете енергизиращата сила на цветовете. Многоцветни градски раници с интересен принт (флорален, животински или ацтецки) със сигурност ще съживят всяка стилизация, а Вие ще привлечете вниманието на минувачите. Търсете модерни и маркови раници в obuvki.bg.

Често задавани въпроси

Дамски раници във версия мини или големи и обемни?

Ако се чудите какъв размер на раницата да изберете, определено си заслужава да помислите какво ще бъде нейното предназначение, преди да направите покупката. Имате нужда от практична раница, която да добави характер към Вашите стилизации и в същото време да съдържа някои от най-необходимите неща? Малката дамска раница ще бъде най-доброто решение в този случай. Ако обаче търсите дамска ежедневна раница, която да побере покупките или нещата, които носите със себе си на работа, изберете по-голям размер и със сигурност ще останете доволни от избора си.

Как да изберем училищна раница от гамата дамски раници в obuvki.bg?

Изглежда, че окончателно минаха времената, когато при избора на раница за училище тийнейджърите гледаха само практическата й употреба. Днес младите момичета очакват от раницата не само удобство, но и модерен дизайн. Каква раница за училище си струва да изберем тогава? Сортирайте асортимента според моделите, които най-много Ви харесват, след което изберете от тях такъв, чиято задна стена е по-възможност твърда, а презрамките са широки - това ще осигури удобно носене на раницата. Освен това категоричен плюс ще бъдат всички видове прегради, отделения и джобове, които ще организират нещата, които носите на училище. Също така не забравяйте, че училищната раница често пада на пода, така че си струва да изберете цвят, който ще се замърсява по-трудно отколкото белият например.

Какви известни марки дамски раници ще намерите в obuvki.bg?

Ако при избора на аксесоари най-важна за Вас е марката, за да сте сигурни в качеството им, със сигурност ще се интересувате от водещите марки, които произвеждат дамски раници. Разграничавайки асортимента на по-спортен и по-елегантен, можем да отличим марки спортни дамски раници като: Nike, Vans или дори Liu Jo. На свой ред тези с по-ежедневен или елегантен характер можете да намерите в асортимента на марките: Desigual, Creole, Wittchen, Nobo, Gabor, Jenny Fairy, Puccini и Eva Minge. Вижте сами, изборът е наистина голям!