Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Вид на продукта
Отопляне
Изработка
Начин на закопчаване
Продукти: 322
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски сникърси Nike - ежедневна версия на спортни обувки от реномирана марка

Американският бранд Nike, който има повече от половин век активно присъствие на пазара за спортни облекла и обувки, е пример за упорит труд, съчетан с иновативност, постоянство и свежи дизайнерски идеи. Дамските сникърси Nike са радост за очите на представителките на нежния пол. Те съчетават технологии като Nike Air, Air Sole, Crater Foam и др., с помощта на които придвижването и практикуването на спорт става много по-лесно и приятно. Дамските сникърси Nike се характеризират с мекота на допир, здрава и гъвкава подметка, заоблени отпред в областта на пръстите върхове, иновативни технологии, които правят обувките максимално удобни и силно предпочитани. С дамски сникърси Nike до глезена, дънки и тениска се създава практичен стрийт аутфит, който е идеален за ежедневието. Купете чифт сникърси на този световноизвестен американски бранд и направете визията си по-модерна!

Дамски сникърси Nike бели или черни? Можете да комбинирате и двете версии с много стилове

Бялото и черното са два контрастни цвята, които са синхронични по отношение на своята универсална съчетаемост с всички други багри. Поради тази причина продажбата на модели дамски сникърси Nike в черно или бяло винаги е по-голяма в сравнение с моделите в други разцветки. Дамските бели сникърси Nike са идеални за пролетта и лятото. Те могат да се комбинират идеално с дрехи в светли цветове, които са в унисон с бялото, както и да се съчетаят с тъмни или ярки дрехи, които по метода на контраста ще допринесат за създаване на цялостен интересен аутфит. Аналогична е ситуацията с черните дамски сникърси Nike. Когато се създаде визия със светли дрехи и черни дамски сникърси Nike, се поставя акцент върху обувките. Съчетаването им с тъмни дрехи е възможно, но се създава еднотипна визия, която се нуждае поне от един свеж аксесоар в светъл тон, за да се постигне баланс на цялостния аутфит.

Харесвате ли дамски сникърси Nike? Obuvki.bg има мечтани модели за вас!

В онлайн магазина на сайта Obuvki.bg може да откриете интересни и атрактивни модели дамски сникърси Nike. Предлагат се и иновативните дамски сникърси Nike Air Max, които се характеризират с междинни подметки, с помощта на които се усеща забележителна мекота при осъществяване на ходене, тичане или скачане. Обувките на американския бранд Nike са изработени от висококачествени материали, благодарение на които имат дълготрайна употреба, осигуряват комфорт и правят движенията по-приятни. За дамски сникърси Nike Obuvki.bg е точното място, където можете да поръчате бързо и лесно оригинални модели, с които ще впечатлявате околните със своя спортен аутфит.      

Дамски сникърси Nike - често задавани въпроси:

Дамски сникърси Nike - как да изберем размера?

Обуйте чорапи, с които възнамерявате да носите сникърсите. Очертайте ходилата си върху лист хартия, както сте обути с чорапите и измерете дължината от върха на пръстите до петата. Получената дължина показва от какъв размер дамски сникърси Nike се нуждаете.

Дамски сникърси Nike - как да ги почистваме?

При наличие на мръсотия по сникърсите първо се използва четка с мек косъм, с помощта на която те се почистват. След това в подходящ съд се налива топла вода и се добавя сапун. С помощта на парцалче, потопено в тази смес, се минават сникърсите като техните връзки и подметки са предварително отстранени и се почистват по същия начин отделно. Накрая всичко се подсушава с мека кърпа.