Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят 1
Начин на закопчаване
Ширина на обувката
Продукти: 621
Избрани филтри (1)

Потопете се във вековната история на златистите дамски чехли и сандали - символ на качество и високо положение

Нито един церемониал или друго събитие в миналото не е минавало без златист елемент - дали златистите дамски чехли на владетелките, дали златни маски и орнаменти от одеждите. Символиката на златистия цвят не се е променила вече няколко хилядолетия, тази на дамските чехли и сандали в златисто - също се е запазила. Днес масовото разпространение на този цвят го прави познат и достъпен, докато в миналото е бил привилегия единствено за владетеля и неговите придворни.

Но това е хубавото на нашето съвремие - дори във вените ни да не тече синя кръв, достъпът до луксозния златист цвят е неограничен. И ние в obuvki.bg Ви предоставяме възможност да си осигурите качествени дамски чехли и сандали в златисто на премиум брандове от цял свят.

Обогатете гардероба си за лятото с разнообразни златисти чехли и сандали за всеки повод

Сандалите в златист цвят могат да се носят както през ежедневието, докато вършите рутинните си задължения, така и на бляскави мероприятия и тематични сбирки. Всичко зависи от модела, който изберете - дали ще е с платформа, дали ще е с висок тънък ток и др. Ето няколко прости съвета и идеи за комбинирането на Вашите дамски златисти сандали с наличното в дрешника:

  • Ако се спрете на златисти сандали на платформа, заложете на черен панталон тип ""кюнец"" или ""клош"". Черното подчертава играта на светлината върху каишките и другите детайли;
  • Ако изборът Ви е златисти сандали на висок ток, внимавайте къде е позиционирана каишката им (това важи и за платформите). При по-ниските дами каишката оптически снема от дължината на крака. Ако все пак сте си закупили такъв модел, носете ефирни дълги дрехи за прикритие.

Създайте шик и и прибавете блясък към тоалета Ви, приготвен за плажни почивки, с дамски златисти сандали

Всичко, от което се нуждаете за летните почивки на плажа, е нов чифт златисти дамски сандали. Самата символика на цвета създава усещането за топлина, светлина, жарки емоции и ще Ви зареди с допълнително лятно настроение. Не забравяйте, че ако са качествено изработени, а материалите - прецизно подбрани, златистите джапанки и сандали не биха изгаряли кожата Ви след продължително престояване под жаркото слънце. Такова качество все още съществува и е селектирано на страницата на obuvki.bg.

Прегърнете елегантността с черни и златисти дамски джапанки, идеални за нощни разходки в града

Златистите дамски джапанки също ще внесат нотка елегантност във визията Ви, нищо че са категоризирани като по-семпли, по-неглиже и ежедневен тип обувки. Всичките съществуващи златисти нюанси могат да бъдат умело съчетани с корк, черна висока или ниска платформа, кожа, бамбук и каквото се сетите. Лекотата ще подсили удоволствието от дългите летни разходки, а умората ще стои далеч от Вас. Дори да сте обиколили стария калдъръмен град на съответното място, или сте пребродили съседния хълм, ако подметката на Вашите златисти дамски джапанки е гъвкава и пластична, няма да почувствате нужда да спрете и за миг. А най-хубавото е, че през цялото време сте светили във вечерния здрач.

Разгледайте разнообразната колекция от черни и златисти дамски чехли и сандали на Obuvki.bg, които са в крак с най-новите тенденции

Всяка новост в модния бранш намира място в сайта на Obuvki.bg. Всеки нов ""писък"" на модата намира отзвук в моделите, които предлагаме на Вашето внимание. В особена степен това важи за златистите дамски чехли и сандали, както и за техните еквиваленти в черно, бяло и др. Отделете време за себе си и погледнете златистите ни предложения - те са истинско съкровище, което си заслужава да си подарите!

Златисти дамски чехли и сандали - Често задавани въпроси

С какво мога да съчетая златистите сандали с дебел ток за официално мероприятие?

Ако сте висока дама с дълго бедро, можете да си позволите сандали с каишка, панталон-пола, мини или дълга рокля. На миньончетата предлагаме сандалите да комбинират с малка къса черна рокля и чанта, също в златисто.

Какви материали влизат в изработката на стабилните и удобно златисти дамски сандали и чехли?

Сред най-популярните материали са коркът, гумата, кожата, текстилът. Важно е да знаете обаче, че не материалът, а начинът, по който е проектиран и технологично обработен има значение.