Продукти: 86
Покажи идентификатора (ID) на версията

Детски обувки Nike – перфектен избор за вашето дете

Nike е марка, чиито обувки може да се носят от хора на всяка възраст. Компанията произвежда богат асортимент и за деца – от най-малките до тийнейджъри. Специфичното при тях е, че моделите са съобразени според етапите на физическо развитие и спортните увлечения. За най-малките има свежи и чаровни модели – леки и лесни за обуване и събуване. При по-големите акцентът е върху личните предпочитания, които се променят от сезон на сезон. Затова колекциите на Nike са пъстри и разнообразни – в тях може да намерите по нещо за всеки вкус. Всички детски спортни обувки Nike са произведени по високи стандарти и от качествени материали. С тях ще осигурите на детето си комфорт и надеждност, независимо дали сте се спрели на модел за фитнес, лека атлетика, тичане, баскетбол, футбол и т.н. Те се характеризират с оптимална поддръжка на свода на стъпалото и петата, достатъчно място за пръстите и леко тегло. Освен това сцеплението с терена е добро, а подметката е амортизираща.

Детски спортни обувки Nike – идеални за занимания на открито

Създадени за активни игри и спорт, всички спортни обувки Nike за деца привличат вниманието с дизайна си. Те са удобни за носене, но и едновременно стилни. В онлайн магазин Obuvki ще откриете модели в разнообразни цветове и формати – с анимационни герои и дори светещи. Точно това се харесва на децата! Още повече за качествата им допринася фактът, че се обуват лесно и са изработени от кожа или текстил, които позволяват на кожата да диша.

Ако търсите спортен чифт за момиче, не се колебайте да изберете розови детски обувки Nike или модел в друг любим цвят. Дизайнерите на компанията са се постараят да предложат богата цветова палитра и интересни цветови комбинации. Това позволява обувките да се съчетават с разнообразно облекло и аксесоари. За момчета има пребогат избор на спортни обувки в черно, синьо, зелено, сиво и кафяво, както и в ярки тонове – жълто, червено, оранжево и т.н.

Детски обувки Nike за тичане – качество, видимо с просто око

Обувките Nike са с качество, което гарантира максимален комфорт и защита. С тях може да се практикуват различни спортове на открито и закрито. Ако детето ви тренира атлетика, смело поръчайте детски обувки Nike за тичане. Те са с леко тегло и гъвкава подметка, която гарантира издръжливост и високи постижения. Материята пропуска въздуха, извеждайки излишната влага от вътрешността. От филтъра вляво може да подредите модели по размер, цена, вид връх, начин на закопчаване или друга характеристика. Ако търсите червени детски обувки Nike, сортирате артикулите по цвят червен. След това може да проверите дали има модели в промоция и кои са най-новите предложения на пазара.

Детски обувки Nike – често задавани въпроси

Детски обувки Nike – как да изберем точния размер?

Nike е производител от световна величина с утвърден стандарт на размерите на обувките. За да откриете точния модел за вашето дете, трябва да знаете каква е дължината на стъпалото му. Използвайте таблицата с размери в онлайн магазина, за да се ориентирате добре.

Детски обувки Nike – как да ги перем?

Поддръжката на всеки чифт детски обувки Nike зависи от характеристиките му. Потърсете информация по въпроса на етикета. Адекватната грижа за обувките е гаранция за съхраняването на представителния им вид и продължителната им употреба.