Продукти: 297
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мъжки обувки Nike - легенда не само за спортисти

Американският бранд Nike е популярен със своята иновативност, високо качество на използваните материали, устойчивост и дълготрайност на своите продукти, ефектен дизайн и широка приложимост. С мъжки обувки Nike всеки любител на дадена спортна активност ще се почувства като истински спортист. Моделите са идеални както за редовно трениращи, така и за хора, които обичат спортно-елегантния стил по отношение на облекло, обувки и аксесоари. Мъжките обувки Nike са мечта за всеки представител на силния пол. Изящният им дизайн, мекотата, която създава подметката им поради технологията Air Sole, която е приложена при създаването на маратонките, са позитивни предпоставки, които превръщат брандът Nike в една истинска легенда. Всеки мъж ще придобие неустоима стрийт визия с чифт мъжки маратонки Nike, тениска и дънки.

Мъжки високи обувки Nike - стабилизиране на движенията

Мъжките високи обувки Nike са прекрасен избор за представителите на силния пол, тъй като те включват подметка, която е многослойна, благодарение на което практикуването на даден спорт е много по-приятна дейност.  Мекотата, която се създава от многослойната подметка, която е произведена, съблюдавайки технологиите Air Max и Comfort Insoles, ги прави задължителен артикул в гардероба на всеки мъж. С мъжки високи обувки Nike се постига стабилизиране на движенията и те стават по-плавни. За лятото е добре да се закупят мъжки бели обувки Nike, които се съчетават с тениска и шорти във всички разцветки. Белият цвят не привлича вредните ултравиолетови лъчи и заради това е отличен вариант за горещите месеци. За есента е добре да изберете чифт черни мъжки обувки Nike, които могат да се комбинират с дрехи в различни багри.

Мъжки маратонки Nike - комфорт и омекотяване

Мъжките маратонки Nike включват междинна подметка от пяна, което създава особена мекота при вървене, тичане, скачане или практикуване на друга спортна дейност. Многослойната ергономична подметка, която прилепва плътно към крака, както и повдигнатата горна част отпред в областта на пръстите, са позитивни предпоставки за комфорт и удобство. Доверявайки се на доказалия се бранд на световно ниво Nike, вие облагородявате визията си и си подарявате продукт, който е дълготраен и висококачествен. С мъжки маратонки Nike всеки представител на силния пол придобива неустоим, мъжествен вид, който оставя дамите просто без дъх.

Мъжки обувки Nike - често задавани въпроси:

Как да перете мъжките обувки Nike?

Мъжките обувки Nike могат да се почистят с помощта на разтвор от сапун и вода. С мека кърпа те се минават с тази смес като предварително с мека четка маратонките се почистват от полепналите по тях нечистотии по време на вървене. След това обувките се оставят да се изсушат.

Какви мъжки обувки Nike да изберете за бягане?

Препоръчително е да се изберат мъжки обувки Nike с многослойна подметка, която включва технологиите Air Max и Comfort Insoles и придава несравнима мекота на стъпалата на краката по време на бягане. Междинната подметка от пяна дава възможност на своя носител да изпита удоволствие от бягането и да забрави за умората.