Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Тактически боти - мъжко влизане в полето

Мъжките тактически обувки се характеризират със забележително удобство, практичност, дълбоки грайфери, които предпазват от подхлъзване, висококачествени материали на изработка и дишаща материя, която отблъсква влагата и задържа топлината. С чифт мъжки тактически боти всеки представител на силния пол може да практикува ходене сред природата на дълги разстояния. Тези обувки са подходящи за тренировъчни цели. Устойчиви са при кал и сняг. Подходящи са при неблагоприятни климатични условия. С чифт мъжки военни боти всеки представител на силния пол, който е войник, офицер или с друго военно знание, много по-лесно ще се справя с тактическите упражнения на полето. С чифт мъжки тактически зимни обувки представителите на силния пол преодоляват трудностите много по-лесно. 

Мъжки боти - тактически и зимни по модели

Тактическите боти се характеризират с дебели подметки с дълбоки грайфери. Те са произведени, съблюдавайки иновативната технология Shock Absorber. Мъжките тактически обувки са ударопоглъщащи. Те разсейват удара от всяка стъпка чрез омекотяване с помощта на междинната подметка EVA. Когато се върви на дълги разстояния с такъв тип обувки натоварването върху краката и в частност върху ставите е намалено значително. Ставите и мускулите са максимално защитени с помощта на тактическите обувки. Същевременно този тип практични и модерни обувки е влагоустойчив. Моделите са произведени от дишаща материя. Саята е създадена от естествена кожа. Мъжките тактически боти на брандовете Magnum и Under Armour са прочути на световно ниво поради редицата позитиви, които притежават. Те са отличен вариант за зимата, защото умело поддържат краката топли и отблъскват влагата. С чифт мъжки тактически боти всеки представител на силния пол придобива по-мъжествен вид и изглежда неустоимо. 

Тактически избор на мъжки обувки само в Obuvki.bg!

В онлайн магазина на сайта може да откриете висококачествени, оригинални модели мъжки зимни и летни тактически обувки. Може да ги поръчате бързо и лесно. По този начин ще постигнете практичен аутфит както за дълги преходи сред природата, така и за тактически упражнения в армията, ако сте войник или заемате военна длъжност. Брандовете Under Armour и Magnum се грижат за представителите на силния пол, които желаят да бъдат неустоими, мъжествени, елегантни, смели, активни и да показват своя борбен дух. Тактическите обувки са удобни и са една уникална иновация, която помага на мъжете. Те се завързват с връзки, имат дебела и здрава подметка, която е гъвкава. С тях лесно се постига сцепление дори и ако има лед на повърхността. 

Тактически боти - често задавани въпроси:

Какъв модел тактически обувки да изберете?

Важно е да се изберат тактически обувки, които да осигуряват максимално удобство и комфорт при движение. Характеристики като задържане на топлината, дишаща материя, дебела подметка с грайфери, междинна подметка EVA, са задължителни компоненти от един чифт висококачествени мъжки тактически боти или обувки. 

Какъв цвят тактически боти е най-подходящ за полето?

За полето са подходящи тъмни тактически боти, които се замърсяват по-трудно. Препоръчително е да се изберат модели в черно, кафяво или тъмнозелено. Това са цветове, които са характерни за широките тревни площи. По този начин хората, които ги носят се сливат синхронично в пейзажа и става по-малко забележими.