Продукти: 75
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Nike - най-висококачествените спортни обувки

Американският бранд Nike заема лидерско място в световен мащаб по отношение на своето производство на мъжки, дамски и детски обувки. Компанията предлага спортни модели, които могат да намерят приложение и като елемент от създаването на прекрасен стрийт стил. С чифт детски обувки Nike вашият малък наследник ще се чувства перфектно през целия ден. Брандът произвежда висококачествени обувки Nike за деца и възрастни, които се характеризират със своето удобство и отличен дизайн, включващ винаги логото на компанията като отличителен знак за оригиналността на артикулите. Всички модели обувки Nike са изработени от висококачествени материали и включват специални технологии като Air Max, Max Air, Nike Air и други. Повечето младежки обувки Nike за момчета са с повдигнати върхове отпред, в областта на пръстите, което прави ходенето на дълги разстояния приятна активност.

Детски обувки Nike - най-добрите технологии за грижа за краката на вашето дете

Момчешките обувки Nike включват най-добрите съвременни технологии за грижа за краката на вашето дете. Саята на обувки Nike за дете е изработена от текстил или естествена кожа и е от дишаща материя, което осигурява необходимото проветряване на краката. Ефектният дизайн, съчетан с включването на последни иновативни технологии при производство на подметките, е друга позитивна предпоставка за уникалността на моделите момчешки обувки Nike. Подметките са изработени от специална пяна, която им придава мекота и завидна лекота. Момчешките спортни обувки Nike, които включват технологията Air Max, се характеризират с междинни подметки, включващи гъвкави уретанови торбички, които създават забележителна мекота при движение и носителят на тези уникални обувки има усещането, че стъпва върху облак.

Обувки Nike за момчета - удобни обувки за активни деца

Американският бранд Nike е създал висококачествени обувки за деца, защото спортът и активният начин на живот трябва да бъдат част от битието още от ранна детска възраст. Колкото повече спортува едно дете, излиза сред природата и прави дълги разходки, толкова по-здраво ще бъде то, защото движението създава здрав дух в здраво тяло. С чифт обувки Nike за момче вашият малък наследник ще обикне вървенето на дълги разстояния и практикуването на различни видове спорт. Тези обувки са истинско вълшебство, защото умело разпалват искрата на любов към спорта и активния начин на живот. С уникалния си дизайн, мекота, дишаща материя, устойчивост на влага и с прекрасното чувство на удобство и комфорт, който създават, тези обувки за деца са благодат и своеобразен оазис за краката.  

Обувки Nike за момчета - често задавани въпроси:

Какви ежедневни обувки Nike за момчета се предлагат?

В онлайн магазинa се предлагат разнообразни модели сникърси, маратонки и боти Nike, с които родителите лесно могат да възпитат детето си да обича движението и спорта. Има богато разнообразие от цветове, дизайни и включени иновативни технологии при направа на обувките. Разгледайте обстойно сайта ни и изберете този модел за вашето дете, който най-силно ще му допадне.

Как да изберем размера на обувката Nike?

Необходимо е да очертаете стъпалото на детето върху бял картон и след това с линийка да измерите разстоянието между пръстите и петата. По този начин най-точно ще разберете кой номер е необходим за вашето дете.