Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
Спорт
Начин на закопчаване
Продукти: 128
Покажи идентификатора (ID) на версията

Nike Air Max - флагмански модел от топ марката

През далечната 1987 г. Nike пуснаха първите си маратонки Nike Air Max. Точното име е Nike Air Max 1. Това е лека спортна обувка, предназначена за бягане и включваща един специфичен видим елемент - въздух под налягане в петата. С него се ражда и технологията Air Max. През 80-те дори най-оптимистичните служители на Nike не биха могли да предвидят в какво ще се превърне гамата Air Max. Сега, 35 години по-късно, десетки милиони чифтове са продадени по целия свят и някои от най-емблематичните Nike Air Max обувки сега се възприемат като основни елементи в гардероба на всеки човек. Има много модели, които идват и си отиват, което показва, че наистина зависи как всяко издание ще достигне до критиците и публиката, обичаща маратонките. Имайки това предвид, има много модели, които са издържали изпитанието на времето и Nike Air Max е именно един такъв.

Спортни обувки Nike Air Max - още по-иновативни модели

Nike Air Max са едни от най-значимите и известни маратонки в света. В продължение на повече от три десетилетия, маратонките допълват културата на уличното облекло, еволюирайки от обувка за бягане, вдъхновена от технологии, до едни от най-разпознаваемите маратонки изобщо. Серията Air Max продължава да се развива и пуска нови модели всяка година. Популярни стилове, включително Air Max 90, Air Max 95, Air Max Plus, VaporMax, Air Max 2090 и Air Max 2015, наред с други, следват оригинала, като всеки има свой собствен уникален дизайн, цветове и подобрения. Първият Air Max, Air Max 1, не прилича на нищо друго на пазара за бягане, когато първоначално е представен през 1987 г. По това време повечето обувки имат по-скромен, конвенционален дизайнерски щрих. Маратонките от средата на 80-те и по-рано бяха експерименти за интегриране на приглушени комбинации от велур и мрежа и предоставяне на клиентите на нещо, което няма да нарани краката им по време на работа. Но това, което направи любимите на всички сникърси Nike Air Max изключително издръжливи на изпитанието на времето, не е само, че брандът проби през скучната, суха индустрия. Това беше идеята те да бъдат превърнати в начин на живот.

Дамски обувки Nike Air Max – удобство при носене за всеки ден

Днес линията е постигнала ниво на популярност, сравнимо с Air Force 1 и Air Jordan 1. През последните години Nike положи повече усилия, за да се възползва от успеха на линията Air Max, особено сред жените. Това е ценна демографска група, която често беше подценявана в света на маратонките, но днес модели дамски обувки Nike Air Max ни заливат отвсякъде. Освен тях обаче в класациите на най-любими обувки попадат и мъжки обувки Nike Air Max. В цялата колекция можем да открием удобството от това да не се притесняваме, че сме ги добавили към какви ли не визии. Могат да бъдат както елегантни, така и удобни, което ги прави подходящи за всеки един наш ангажимент в ежедневието ни. Какво по-хубаво от това?

Обувки Nike Air Max - често задавани въпроси

Nike Air Max – кой модел обувки да избера?

Колекцията Nike Air Max е изключително разнородна. Ако търсите дамски модели, то тогава ви препоръчваме Nike Air Max 97 ‘Plum Fog’, Nike Air Max 90 ‘First Use’ и Nike Air Max 90. Мъжете могат да се ориентират към Nike Air Max 95, Nike Air Max 270 или Nike Air Max Dawn. При всички положенията вашите ходила ще са благодарни за направения от вас избор.

Кои обувки Nike Air Max да изберете за продължително ходене?

Ако си търсите модел за продължително ходене, то тогава е добре да заложите на Nike Air Max 90. Моделът е лек и специално проектиран за продължително натоварване в областта на ходилата. Можете да разчитате на тези обувки не само навън, но и в залата, ако сте решили да потренирате с приятели или да спортувате във фитнеса. Качеството на моделите определено ще ви изненада!