Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Начин на закопчаване
Ширина на обувката
Продукти: 1
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Attipas – най-добрият избор за вашето дете

Ако търсите качествени детски обувки, съобразени със спецификите на развитието и потребностите на малките деца, марката Attipas може да ви предложи адекватна грижа и внимание. Тя принадлежи на компанията Wildcat Co., която е основана през 2004 г., а зад невероятния дизайн на обувките стои О Донг Дже.

Днес обувки Attipas (на корейски „atti“ означава „моят ценен приятел“, а „pas“ – в превод от френски – „стъпка“) са предпочитани не само поради пъстрия си и игрив вид, но и поради качеството на изработка, вложените материали и комфорта.

Разглеждайки разнообразието от модели, ще ви направи впечатление наличието на специфична подметка. Тя защитава ефективно детските стъпала – пръстите, петата и свода. Това прави всеки чифт обувки за прохождане Attipas незаменим помощник на младите родители.

В онлайн магазин Obuvki може да следите новите колекции на марката и да пазарувате удобно и бързо качествени обувки за своето дете. За да откриете желания от вас модел и размер, достатъчно е да използвате филтрите за цвят, горна част на обувката, стил и др.

Пантофи Attipas – комфортът на вашето дете е на първо място

За популярността на обувките Attipas сериозен фактор е техният комфорт и фактът, че те спомагат за коригирането на походката. Те разпределят равномерно натоварването върху стъпалото. Детето усеща подметката и може свободно да движи пръстите си. По този начин се стимулира моторното и когнитивното развитие.

Пантофи Attipas са отличен избор за вкъщи и детската градина. Те се характеризират с издръжливост и мекота. Лесни са за поддръжка, не се хлъзгат и бързо съхнат. Освен това се предлагат в богата палитра от цветове и дизайни. Не на последно място, са много леки и лесни за обуване и събуване.

В магазин Obuvki може да изберете перфектните Attipas за момичета, сортирайки моделите по ключови характеристики. Сходни като усещане на чорапите, с тези обувки детето ви ще бъде със защитени стъпала. Благодарение на патентована технология, специални дупки осигуряват оптимално проветрение и не допускат прегряване на стъпалата.

Пантофи Attipas с интересна форма и в пъстри цветове, които детето ви ще заобича

В нашите колекции от Attipas обувки може да се запознаете с богатия асортимент от модели на компанията. Тя активно развива продуктовата си линия и редовно предлага нови атрактивни серии, предназначени за деца на различни възрасти и с изграждащ се вкус.

Ако искате най-доброто за своето дете, с обувки за деца Attipas може да бъдете уверени, че то се чувства комфортно. Дизайнерите на марката са съчетали в едно материали с топ качество, дишаща подметка, лекота и безопасност. Към това добавете гъвкавост, добро сцепление с настилката и атрактивен външен вид.

Една от колекциите, например, е изработена изцяло от органичен памук. Привлича вниманието с пастелните си цветове и ненатрапчив дизайн. За по-ярки визии и игра на цветовете предпочетете моделите от серията Corsage. От тях струи енергичност, жизненост и добро настроение.  

Attipas – често задавани въпроси

Attipas – как да изберете точния размер?

Детските обувки задължително трябва да са по размер. За да купите точния, вземете внимателно мерките на стъпалото с помощта на лист хартия и молив. След това сравнете данните с таблицата с размери Attipas, приложена към обувките в онлайн магазина.

Attipas – кои пантофи са подходящи за детската градина?

Attipas е компания, която произвежда богат асортимент от пантофи за бебета, малки деца и деца в предучилищна възраст. Когато избирате модел за детската градина, съобразете се с предпочитанията на детето, ако има такива, и сезона.