Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

39 продукта

BABOLAT - Маркови първокласни обувки за тенис

Ако играете или гледате редовно тенис, със сигурност познавате марката за ракети и тенис обувки Babolat. Сред професионалните тенисисти, които използват продуктите на френската марка са Рафаел Надал, Новак Джокович, Анди Мъри и още много от най-големите имена в света на тениса. Първоначално марката започва да произвежда тенис ракети с високо качество, които се превръщат в абсолютни лидери и са предпочитани от професионалните спортисти, но с течение на времето се специализират и в производството на висококачествени мъжки и дамски тенис обувки Babolat. Изработени от първокласни материали като мека естествена кожа и с лека и ергономична подметка, обувките за тенис Babolat са подходящи за всякакъв вид терен. Обувките за тенис Babolat са изработени по специална технология, съобразена с движенията, извършвани по време на този толкова активен спорт. Подметките на тенис обувките Babolat осигуряват добро сцепление върху трева и изкуствен терен, стелките са меки и не запотяват краката, формата на обувката е съобразена с необходимостта от бързи движения и отскок.

Обувки Babolat - високо качество на изработка и комфорт по време на тренировка

Екипировката и в частност обувките са от особено значение при практикуването на който и да е спорт. Тениса не прави изключение, а напротив, има специални изисквания относно типа обувка, която трябва да отговаря на специални изисквания. Тенис обувките Babolat са добре подсилени от всички страни и осигуряват стабилност при стъпване и отскок. Горната част на подметката е много устойчива, което ги прави издръжливи и не се налага да ги подновявате толкова често.

Обувки Babolat Junior - грижете се за краката на най-малките по време на тренировките

Изборът на детски обувки е важен във всеки етап от тяхното развитие. Особено, ако малчуганите тренират, уверете се че сте избрали подходящи обувки за спорта, който са избрали. Детските тенис обувки Babolat са чудесен избор за деца, които са избрали тениса за свой любим спорт. Дори да не тренират професионално, важно е децата да се чувстват свободни и сигурни по време на игра върху корта, а тенис обувките Babolat за деца им осигуряват именно това. Изберете подходящ модел от подбраната селекция модели тенис обувки за деца Babolat в сайта на obuvki.bg, където с помощта на филтри може лесно да сортирате по модел, размер или цвят.

Обувки BABOLAT - често задавани въпроси

Babolat - какво представлява тази марка?

Стартирала като производител на корди за тенис, Babolat е една водещите марки за тенис екипировка и оборудване, която е създала изключително лоялни последователи не само в света на тениса, но и в бадминтона, а напоследък и скуиша.

Babolat - откъде идва тази компания? История

Основана през 1875 г. в Лион, Франция, Babolat е първата компания, специализирана в производството на тенис ракети в света. Продуктите на Babolat включват ракети, корди, обувки, топки, чанти, облекло, аксесоари и са проектирани и разработени така, че да позволят на всеки играч да изрази своята игра и да подобри своите резултати.

Какво продава Babolat?

Babolat е специализирана в производството на тенис екипировка и оборудване като тенис обувки Babolat, ракети, топки, облекло и различни аксесоари, свързани с този спорт.