Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Военни и тактически ботуши Bates - за професионалисти

Обувките като цяло са детайл, който привлича по-малко внимание от други по-видими дрехи като якета, тениски, суитчъри, панталони, шапки, но когато става дума за функционалност , обувките изпълняват една от най-важните функции: комфорт и защита. Ако клиентите изпълняват тактически дейности - като например военните, членовете на екип за сигурност, армията, полицията и т.н. - ботушите се превръщат в основен елемент от екипировката.

Марката Bates е специализиран в производствата на обувки и ботуши, свързани с тактически дейности .В колекцията на марката ще намерите военни ботуши Bates, полицейски ботуши, ловни обувки и други тактически обувки Bates. Тези модели ботуши са много сходни помежду си, а разликите в материалите и характеристиките им са съвсем малки, но когато става дума за професионално ползване, изборът на правилния модел е от особено значение. Ето защо Bates разделя обувките си по различни категории спрямо тяхната функционалност.

Мъжки и дамски обувки Bates - за тренировки и бягане

В новата колекция обувки Bates ще намерите и модели подходящи за всекидневието, както и такива, с които може да тренирате в зала или на открито. Мъжките и дамски обувки Bates са универсални, а дизайните дискретни, като преобладаващия цвят е черният.

 В колекциите на марката ще намерите зимни ботуши Bates, ниски обувки Bates, дамски обувки Bates, обувки за трекинг Bates, както и разбира се тактически и военни ботуши Bates.

Изработени от първокласни материали, мъжките и дамски обувки Bates са добра инвестиция, ако прекарвате много време на открито, тренирате върху трудни терени, практикувате трекинг или просто искате да притежавате обувки, които предпазват краката ви при всякакви условия.

Богато разнообразие от ежедневни дамски и мъжки обувки Bates, както и техните тактически и военни ботуши Bates може да намерите в сайта на obuvki.bg.

Bates - обувки за трекинг за наистина трудни условия

Един от най-популярните модели на марката са мъжките ботуши Bates Gore-Tex, които представляват издръжлива и водоустойчива обувка със страничен цип, идеална за всички сезони и терени. Тези обувки разполагат с неметален композитен пръст за защита и омекотена вложка за допълнителен комфорт.

Друг топ продукт на марката са ботушите Bates Delta 8 със страничен цип и стелка, създадена по технологията ICS. Те представляват тактически ботуши, изработени от водоустойчива кожа и балистичен найлон 1680 Denier с висока устойчивост на износване. Тези леки и удобни тактически ботуши с гумена подметка са идеални за всеки сезон и терен.

Обувки и аксесоари Bates - често задавани въпроси

Bates - каква е тази марка?

Произведени в Америка, по стандарт, който да отговаря на високите очаквания на клиенти като армията или полицейските служби, обувките Bates са предпочитани от професионалисти, но и са придобили голяма популярност за ежедневно носене. С гаранция за качество и удобство и изключителна издръжливост, дори при най-суровите условия, ботушите Bates са идеалният избор за универсални обувки, подходящи за всеки сезон и стил.

Bates or Magnum - какво да избера?

Ако търсите ботуши, които да осигуряват безопасност на вашите крака, но сте с по-ограничен бюджет, обувките Magnum Sitemaster и Magnum Roadmaster със стоманена или композитна капачка на пръстите са качествени и достъпни варианти . За професионалистите, военните и тактически ботуши Bates са предпочитания избор.