Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

Blundstone - дамски обувки за пролетта и есента

Има брандове, чиито модели стават разпознаваеми веднага и се запомнят много лесно. Когато говорим за мода в дамските обувки обикновено си представяме високите черни токчета или платформи с екзотични апликации. Ето една марка обаче, която налага собствени стандарти за визия на дамската пролетно-есенна обувка.  Нейната история е повече от екзотична и започва в далечна Тазмания. През десетилетията се налага все повече като алтернатива на стандартните представи за красота. Нейните фенове обаче стават все повече и сме сигурни, че и вие ще станете едни от тях. Разбира се, говорим за обувки Blundstone - истинска легенда от 1840 година до днес. Дамските модели на компанията се отличават с характерния си Челси дизайн. Есента и пролетното време се отличават с бърза промяна на времето и редуването на слънце и дъжд може да бъде в рамките на минути. Именно затова дамските обувки Blundstone са затворени отпред и липсват връзките. Подметките са високи и масивни, а кожата достатъчно добре предпазва крака от влага. 

Обувки Blundstone Chelsea - произвеждани повече от 150 години

Какво си представяте, когато стане дума за тип обувки, произвеждан вече век и половина! Моделът Челси е станал вече отделна категория в обувната индустрия и има почитатели навсякъде и във всички възрасти. Характерните еластични ленти от двете страни на глезена са в основата на удобството при продължително носене.  Всички Blundstone Челси обувки запазват "автентичният" вид на модела, който става хит през 50-те години на миналия век. Брандът залага на кожата, набука и велура за горна част на обувката, запазвайки стабилната подметка. Интересен акцент стават оцветяванията на ластичните ленти и в моделите, които можете да разгледате вече са в цветовете  на дъгата или в различни цветови комбинации. Всъщност, като изключим това, промените от първата визия на модела са наистина минимални. Така, че вашият нов чифт Blundstone 500, 510, 550 е истинска класика! 

Пред изминалите десетилетия се появяват различни варианти, но като цяло се запазват основните характеристики, които отличават Челси от другите типове обувки. Какъв цвят да изберете и как да ги комбинирате? Както при повечето мъжки обувки, универсалните цветове са тъмно кафяво, кафяво или черно. 

Що се отнася до ботушите Челси, колкото по-малко са нюансите, толкова по-лесно е да ги съчетавате с останалия гардероб. Изберете чифт тънки панталони, за да контрастират с "тежките" обувки и така ще разнообразите стила си.

Уверете се, че крачолът ви не е твърде дълъг, защото трябва да показвате своята придобивка. Еднакво добре е да ги комбинирате с костюм или пък да обуете чифт дънки.

Издръжливи и уникални обувки Blundstone направо от Тасмания на Obuvki.bg

Историята на обувките Blundstone започва с  едно пътуване до остров Тасмания, за да достигне до САЩ и после да покори целия свят. Създадени да бъдат едновременно удобни, надеждни и със запомняща се визия, те бързо се налагат в средите на модерните градски хора, търсещи универсална обувка за разходки в парка, част от офисното облекло или за вечеря с приятели. Obuvki.bg е онлайн магазин за обувки Blundstone и тук можете да разгледате и поръчате своя чифт с премиум качество - както за подарък, така и като част от своя гардероб.

Blundstone - често задавани въпроси

Обувки Blundstone Chelsea - откъде да ги купя?

Obuvki.bg е онлайн магазин, който предлага класическите модели на Blundstone. Изберете класическата визия, съчетана с качество и стил. Това е префектната обувка за деловото ежедневие.

Blundstone - коя е тази компания?

Blundstone е компания, създаден в средата на миналия век в Тасмания. Тя произвежда мъжки и дамски обувки както и аксесоари от кожа. Моделите са уникални и изключително качествени, те привличат вниманието.