Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 49
Покажи идентификатора (ID) на версията

Callaghan - прецизност на изработката и солидни материали

Марката Callaghan е известна с високото качество на материали, както и много добрата изработка за максималмното удобство на всеки крак. Първоначално тя стартира с производство на ботуши от изключително висококачествена и непромокаема кожа, продължавайки с обувки в каубойски стил и после с такива за плаване. Днес ще откриете разнообразие от мъжки и дамски обувки Callaghan.

Но най-специфичното за обувките Callaghan е създадената и много известна и до днес технология за обувки, които се адаптират по крака. На базата на нея с годините се разработват изключително разнообразие от модели, които наистина предоставят страхотен комфорт за всеки крак. Това се комбинира с перфектна изработка и интересни дизайни.

Обувки Callaghan - модерен стил и чудесно качество

Дамсите и мъжки обувки Callaghan са изключително разнообразни. Ще откриете различни модели за всеки сезон, като сникърси, боти, ботуши, пролетно-есенни обувки, сандали на платформа или ток. Цветовете също са разнообразни, като варират от класическо черно и кафяво до по-различно жълто или лилаво. Като цяло можете да подберете модел за вашия стил и определено да бъдете модерни.

Същевременно обувките Callaghan са известни с изключителното си качество. Материалите, които се използват за изработката им са наистина много добри и освен това моделите са така направени и пригодени, че да бъдат комфортни за всеки крак. Така марката Callaghan може да предложи добър вариант за всеки тип ежедневие - от дълго седене в офис до много ходене и активност.

Мъжки и дамски обувки Callaghan - голям избор от различни модели в Eobuwie

В онлайн магазина Eobuwie ще откриете изключително голямо разнообразие както на мъжки, така и на дамски обувки Callaghan. От дамските ще можете да подбирате измежду сандали на ток или на подметка за летния сезон, равни полуотворени обувки, сникърси в класически и по-ярки цветове, оксфордки, боти и ботуши. Налични са дори и пантофи. Повечето модели са едноцветни, но пък можете да се насладите на плетка, катарама или друг интересен мотив.

Сред моделите на мъжки обувки Callaghan ще откриете отново множество варианти на сникърси, както и мокасини, ниски обувки, боти и мъжки обувки brogue Callaghan. Изобилието е наистина голямо, като както при дамските модели са налични и разнообразни цветове. Има бели, сиви, сини, кафяви, черни, червени и други опции. Също тоновете на цветовете варират и можете да изберете както например светло кафяви, така и тъмно кафяви модели, спрямо вашите нужди.

Callaghan – често задавани въпроси

Callaghan – каква е тази компания?

Марката Callaghan е испанска и датира от шейсетте години. Тя има богата история и акцентира на максималния комфорт на обувките за всеки крак с адаптиращите се според крака модели. Изобилието от видове обувки също е голямо и има подходящи варианти за различни стилове.

Callaghan – откъде мога да ги купя?

Можете лесно да купите обувки Callaghan онлайн. Ще можете да разгледате моделите с изобилие от снимки детайлно и лесно да подберете точния номер за вас. Доставките за тази марка също са доста стандартни и няма да чакате дълго.