Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

40 продукта

Сникърси Cycleur De Luxe – класически сникърси в модерен стил

Сникърсите на белгийския бранд Cycleur De Luxe олицетворяват класическите модели сникърси по нов, иновативен начин. Дамските обувки Cycleur De Luxe се отличават със свеж дизайн. Някои модели са декорирани с цветя, пеперуди и др. Особено впечатлителни са сникърсите Cycleur de luxe maya, които се характеризират с лачена естествена кожа в горната част на обувките, платформа с височина 4-5 см, което прави походката по-привлекателна. Този тип обувки Cycleur De Luxe имат заоблени върхове отпред, произведени са от висококачествен материал и са с кожена стелка за осигуряване на повече мекота и комфорт при вървене или извършване на спортна дейност. Благодарение на лачената кожа в горната си част обувките Cycleur de luxe maya имат блясък и са подходящи за специални поводи.

Белгийската марка Cycleur De Luxe, създадена от Патрик Ванесте през 2011 г

В началото на второто десетилетие на XXI-ви век белгийският бранд за обувки Cycleur De Luxe е създаден от Патрик Ванесте. Първоначалната идея за стартирането на бранда е произвеждането на иновативни обувки, които са подходящи за колоездене, изглеждат модерно, могат да бъдат удобни за краката и включват подметка на маратонка за допълнителен комфорт. Обувките Cycleur De Luxe напомнят на старите, класически обувки за колоездене, но подметката им е мека, удобна и създава неповторимо чувство за комфорт. По този начин се сътворяват иновативни сникърси Cycleur De Luxe, които са уникални по своя дизайн, стил и цялостна визия. Определено висшата мода и усещането за комфорт са в забележителна, градивна и успешна симбиоза при бранда Cycleur De Luxe. Много известни спортисти са се доверили на белгийската марка, за да изглеждат стилни и модерни. За 11 години този бранд е постигнал забележителен успех и прогрес при създаването на модерни и практични обувки.

Създайте стрийт визия с обувки Cycleur De Luxe

Брандът Cycleur De Luxe предразполага към създаването на прекрасни и стилни стрийт визии. Сникърсите за жени могат успешно да бъдат комбинирани с рокли и поли, при което се постига женствен облик на цялостния аутфит. Разбира се, съчетанието на сникърси Cycleur De Luxe с клин или впити дънки също води до впечатлителен резултат. При мъжете сникърсите Cycleur De Luxe могат да се комбинират с панталони или дънки. За есенния сезон дамите могат да се доверят на стилните боти до глезена Cycleur De Luxe, които прекрасно се съчетават с клинове, поли, рокли и др. Модерният дизайн на ботите спомага за създаването на прекрасен аутфит, който е подходящ за редица събития от формален и неформален характер. С обувките Cycleur De Luxe вие ще бъдете забелязани. Затова побързайте да облагородите гардероба си с чифт сникърси или боти Cycleur De Luxe и покажете своя неповторим стил на околните.

Cycleur De Luxe beauty – често задавани въпроси:

Cycleur De Luxe – какъв е този бранд?

Брандът е белгийски и произвежда висококачествени модели сникърси и боти до глезена, които са мултифункционални, практични и удобни. С продуктите Cycleur De Luxe визията придобива нов, по-модерен облик.

Cycleur De Luxe – откъде да ги купя?

В сайта на онлайн магазин ще откриете богато разнообразие от модели сникърси и боти до глезена Cycleur De Luxe. Поръчайте онлайн моделът, който най-много ви допада и след това той ще пристигне бързо и сигурно при вас.