Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Марка
Не са намерени продукти изпълняващи избраните критерии. Изтрийте част от филтрите

Обувки Ecco – удобни и висококачествени обувки за взискателни клиенти

Обувките на датския бранд Ecco се характеризират с високо качество, взискателност и към най-малкия детайл, обработка на кожата, с която след това се произвеждат сникърси, сандали, чехли. При направата на обувките Ecco се използват високоефективни технологии като DIP, Ecco Fluidform, Ecco Dritan и др. С помощта на постоянния стремеж към иновации и самоусъвършенстване компанията създава все по-добри продукти с безупречен естетичен вид и мултифункционалност. Обувките Ecco се отличават с неповторимото си удобство благодарение на меката си, ергономична подметка, чиято форма придобива формата на свода на стъпалото, за да не се създава напрежение по време на вървене на дълги разстояния. Обувките Ecco са отличен избор за взискателните клиенти, за които отличната изработка и висококачествените материали са от първостепенно значение. Датският бранд Ecco е водеща премиум марка за дамски, мъжки и детски обувки.

Дамски обувки Ecco – сникърси, зимни ботуши и сандали за всеки важен повод

Марката Ecco, която има почти 60-годишен опит на пазара за кожени изделия, е известна с атрактивните сникърси, зимни ботуши и сандали за всеки повод. С дамските обувки Ecco всяка жена може да облагороди визията си и да изглежда зашеметяващо. Изящните модели превръщат всяка Пепеляшка в принцеса. Разнообразните багри на обувките, техните орнаменти и дизайн създават прекрасен облик на визията на своя носител. Сникърсите Ecco са чудесен избор за различни дейности в ежедневието. Обувките Ecco са подходящи за всеки повод. През пролетта и лятото сникърсите и сандалите са идеален вариант за създаване на практичен и стилен аутфит. Със зимните ботуши Ecco дамите могат да изглеждат прекрасно през студените месеци. Високото качество на тези обувки е резултат от усилен 60-годишен труд на бранда.

Мъжки обувки Ecco – надеждни обувки като най-добрата компания за всяко приключение

Обувките Ecco за представителите на силния пол се отличават с атрактивен дизайн, стабилност на подметката, дълготрайност и мултифункционалност. Моделите са изработени от естествена кожа. Мъжките обувки Ecco са еманация на надеждност и са идеални за разходка в планината, практикуване на спорт, ходене за риба, посещение на футболен мач и др. С тях се създава отлична спортно-елегантна визия. Брандът предлага и прекрасни мъжки обувки Ecco, които са подходящи за официални поводи. Моделите на датския бранд са най-добрата компания за всяко приключение. С тези висококачествени и атрактивни обувки всеки мъж става още по-неустоим.

Обувки Ecco – често задавани въпроси:

Ecco – каква е тази компания?

Това е датска компания за обувки, която в продължение на 6 десетилетия работи неуморно, за да постигне иновативни обувки, които да бъдат своеобразен оазис за краката – да се отличават с мекота при допир, дълготрайност и да радват сетивата. С помощта на иновативни подходи и включването на специални технологии при изработката на обувките, полученият резултат е просто зашеметяващ.

Обувки Ecco – как се почистват?

Обувките Ecco се почистват със специални меки четки, които се предлагат в нашия онлайн магазин obuvki.bg. Има изработена цяла серия от хигиенни материали за почистване и поддържане на обувките Ecco като спрей за освежаване на кожата на обувките, пяна за почистване, кърпа за почистване и др.