Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

34 продукта

Casio Edifice - заложете на надеждността и качеството

В живота си човек прави множество необмислени или неоправдаващи високата си цена покупки. Часовниците Casio Edifice не са една от тях и никога няма да бъдат. Защото имат мисия, визия, концепция и незаменима роля за потребителите. В зависимост от модела, на който сте се спрели, можете да очаквате продължителен експлоатационен период, ефективна защита от външни влияния, 2 и повече години живот на батерията. А за функционалността им какво да кажем, освен че всеки часовник Casio Edifice е микро еквивалент на компютър, на който са инсталирани базови приложение за улеснение на живота. С единствената разлика, че компютърът Ви е помощно средство, от което в края на деня желаете да се отървете, докато сантиментите и нагласите Ви към Edifice са много по-различни.

Държите на добрия стил и точността? Изберете един от часовниците Casio Edifice!

Неслучайно оприличихме серията и моделите на компанията като умалени модели на компютър. Всичко, което можете да правите на лаптопа си, за да организирате времето си по най-добрия начин, можете да правите и с Casio Edifice часовник на китката си. Разработчикът Ви дава възможност да проследявате часа, деня от седмицата, седмицата от месеца, месеца от годината. Позволява Ви да настройвате цифрова или аналогова видимост, да проверите колко градуса е навън и др. На активните спортисти ще припомним, че някои мъжки часовници Casio Edifice предлагат два хронометрични режима. И двата режима позволяват времето да се измерва от 1-вата до 100-ната секунда при съхранение на обща памет, равняваща се на 99 часа, 59 минути и 59,99 секунди. Когато тичате или се возите в превозно средство, първият хронометър ще отрази общата сума на времето, което сте пробягали или пропътували. Вторият хронометър е своеобразен способ за решаване на транспортни задачи, макар и казано с усмивка. Той предлага функцията за измерване на два резултата (на едновременно трениращи или успоредно движещи се превозни средства), като засича времето, за което двата обекта ще се справят със зададения им маршрут - заедно или поотделно. Дамските Casio Edifice Solar часовници също позволяват на своите собственици да бъдат винаги точни, стилни и блестящи. Дамите могат да преглеждат хронологията си и да намерят онези резултати, съответстващи на деня, в който са измерени.

Всеки модел часовници Casio Edifice може да подчертае спортната или елегантната Ви визия

Това е последното нещо, в което трябва да се съмнявате! Само един бърз поглед върху детайла на изработка може да потвърди тезата на obuvki.bg. От най-бюджетните до най-премиум моделите не са пестени средства, разходи и енергия от страна на разработчика. От верижката до циферблата и релефите - Casio Edifice и Casio Edifice Solar часовниците са доказателство, че правеното с любов е истински шедьовър.

Casio Edifice - често задавани въпроси

Как да настроя часовника си Casio Edifice

Към всеки модел часовник производителят е разработил и предоставил за безплатно ползване инструкции за употреба. Всички те са качени и в интернет пространството. В тях ще намерите необходимите съвети и стъпки, които трябва да извършите, за да настроите часовника си по съответния правилен начин.

С каква батерия работи Casio Edifice?

Всеки часовник е съпроводен с оригинална батерия, която има срок на годност 2 и повече години. Винаги си правете справка с описанието на часовника, публикувано на официалната страница на бранда или на търговеца, от който купувате. В него има раздел "захранване", в което е упоменат видът на батерията.