Продукти: 298
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бутонките Joma - различни модели за всеки истински фен на футбола

По правило хората, които се спират на обувките joma, са непрекъснато навън и в движение. Марката няма да се понрави на спокойните натури, които са безразлични към движението. Това е своеобразна екипировка, присъща не само на професионалните футболисти, но и на спортуващите за удоволствие. Втората група е наясно с контузиите и травмите, които може да си причини по невнимание. А предназначението на бутонките joma е да осигуряват стабилност по време на тренировка или физическа активност на открито. Дори не можем да си представим каква трансформация и технологична революция са преживели съвременните обувки на Joma за открито. Тези тенденции следват неотклонно усъвършенстването и на самия футбол, в т.ч. и на американския. До 50-те години спортистите често са обували две обувки от различни чифтове, които са се различавали по изработка и предимства. Ако едната е била устойчива и стабилна, другата е можело да се пързаля по мократа настилка, но да има по-добро сцепление с топката при удар. Постепенно това условие отпаднало, защото материалите били подлагани на груба и фина обработка, доусъвършенстване и придобиването на онези качества, които били нужни в името на играта. И така, до днес, когато Joma бутонките са предпочитани сред професионалните тиймове и клубове.

Joma обувките за открито - висококачествени и гарантиращи сигурността ви

Обувките Joma като цяло и по презумпция са висококачествени. Не става дума само за професионалната екипировка, но за обувната индустрия, която развиват във всички категории. Прилаганите материали и суровини претърпяха съществени метаморфози и от масово разпространената гума и груба кожа през 50-те, днес се срещат кецове и маратонки за тичане с ортопедична стелка, платформи за по-добро и по-високо отскачане, премиум модели за планински пробег по неравности и др. Дори туристическите модели нямат онзи вид, който визуализираме в главите си - пред вас стои на пръв поглед най-обикновена маратонка от текстил и мрежа, а вътре ходилото ви не усеща нито студ, нито влага, нито пък му е тясно. Технологиите, приложени за направата на Joma обувките за открито пространство, са разнообразни, но общото между тях е, че акцентират върху правилното положение на глезена, стабилността на стъпване и максималното облекчаване на ставите и хрущялите.

Обувките Joma - един от топ брандовете може да бъде намерен и в obuvki.bg

Мъжки, детски или дамски - Joma бутонки, трекинг обувки, модели за интензивно натоварване и тичане по асфалтова настилка - в obuvki.bg всички модели са директно доставяни от производителя и са придружени от гаранция за качество. Винаги можете да се поинтересувате за подробности по отношение на материите, технологиите на изработка, сертификацията и всичко друго, което за вас истински има значение. Важно е да запомните, че Joma не е посредствена компания - тя е сравнително нова, но държи суровините, с които работи, да бъдат максимално щадящи околната среда и още по-прецизно обработвани в името на вашия комфорт и защита.

Joma обувките - често задавани въпроси

Каква компания я Joma?

Това е испански бранд, развиващ се от 60-те години на миналия век до сега в сферата на качествената спортна екипировка и обувки. Joma е сериозен конкурент на световноизвестни брандове, чиято история започва почти столетие по-рано, но предлага по-достъпни цени и има поглед, отправен към бъдещето.

От къде да си закупя обувки на Joma?

В нашия сайт можете да намерите всичко за компанията, включително модели, които трудно ще откриете на българския местен пазар.