Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

KANNA - чудесен избор на обувки, чехли и еспадрили за летния сезон

Испанският производител на обувки KANNA е сред най-реномираните на пазара. Ако има една дума, с която да определим марката, тя е устойчивост, а еспадрилите KANNA са сред най-търсените стоки на компанията. И има защо. За да радва своите клиенти, редовна негова практика е да предлага аутлет модели, при покупката на които да се възползвате от отстъпка на най-скъпите сезонни стоки. Ако не сте го направили, Ви съветваме да се поинтересувате какво Ви е приготвил през новата година. Лесно е - като разгледате предложеното на платформата obuvki.bg. Лятото не е толкова далеч, затова можете да си набавите желаните обувки по-скоро и на по-ниски цени. А ние ще съдействаме, като споделим с Вас мненията за KANNA. 

Равни или на платформа - запознайте се с еспадрилите на популярната марка KANNA 

"Обичам тези чехли, защото са равни, но въпреки това не уморяват ходилото ми!". "Влюбих се в еспадрилите KANNA, защото хем са на висока платформа, хем не чувствам тежест или напрежение в тялото си през целия ден!". "KANNA обувките са неповторими. Допирът на ходилото с вътрешната част на обувката е много приятен!". Това е само малка част от възторга и емоциите, които дамите споделят за чехлите KANNA и изкусно сътворените еспадрили. Съчетанието на екосъобразни, но висококачествени материали с технологии от последно поколение води до обогатяване на гамата предлагани дамски обувки. По света могат да се намерят в над 500 магазина - физически и онлайн, което ги прави разпознаваеми, популярни, но и предполага дефицит на точно онези модели, които са грабнали интереса Ви.

Изберете любимия си модел с марка KANNA в Obuvki.bg

В България е трудно да се откриват обувки с оригинален произход и на онова качество, което производителят се е постарал да предложи. Това е особено валидно за испанския производител KANNA, който се среща често на Западна и Средна Европа и по-рядко - у нас. Малко са магазините, в които ще Ви предложат широка гама продукти, съобразени със съответния сезон и произведени преди седмица-две. А когато става дума за летни еспадрили KANNA, KANNA чехли или сандали, онлайн каталозите се изчерпват с не повече от 10 модела. Не е различна ситуацията и във физическите търговски обекти - по витрините са разположени 2-3 варианта за привличане на погледа, но когато ги посетите, се разочаровате. Или няма Вашият номер, или цветовете не пасват на дрехите в гардероба Ви. В това отношение obuvki.bg се различава от останалите конкуренти. Ние внасяме обувките при непрекъснат контрол и мониторинг на транспортирането, за да сме сигурни, че всичко ще бъде изрядно. На по-късен етап в това се убеждавате и Вие - нашите верни клиенти.

Обувките KANNA - често задавани въпроси

Каква компания е KANNA?

Това е испански производител на висококачествени дамски обувки, който залага приоритетно на изкуствената кожа и текстила. Онова, по което ще го познаете, е средиземноморският привкус на дизайните. На него се дължи динамиката, с която се променят модните тенденции в европейската обувна индустрия. Малко са фирмите, които успяват да създадат нови модни течения. Но KANNA успява.

От къде мога да закупя еспадрили Kanna?

За да сте сигурни в качеството и да се възползвате от гаранции, заложете само на утвърдени сайтове и търговци. Тъй като е трудно да закупите чифт оригинални еспадрили директно от производителя, а и това ще Ви коства допълнителни разходи, можете да се доверите на obuvki.bg. Ние осъществяваме непрекъсната кореспонденция със складовите бази и осигуряваме модели, които другаде трудно ще откриете.