Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

1006 продукта

Дамски обувки Kazar – стилни и модерни сникърси, боти и високи токчета от топ производител

Когато говорим за стилни и качествени обувки, винаги се насочваме към цената. Защото луксът изисква съответната инвестиция и се поддържа постоянно. Тук е мястото да кажем, че има брандове, които се насочват именно в тази сфера - на луксозния лайфстайл. Обувките Kazar се характеризират не само с модерен дизайн, но и с най-високо качество на изработка. Колекциите са създадени за модерни клиенти, които ценят оригиналния стил и разнообразието на предлаганите продукти. Има както класически, елегантни предложения, така и авангардни и смели модели. Артикулите на марката са предназначени да допълват активния начин на живот на своите клиенти и да създават силно, уникално излъчване. Използвайки висококачествени материали и модерен дизайн с внимание към детайла, те са желани от дамите във всяка възраст. Сандали Kazar или ботуши Kazar - и в двата случая ще сте заложили на правилния бранд, който ще ви осигури онази елитарна дистанцираност от масовия вкус, която импулсивно търсите.  Разгледайте внимателно моделите дамски обувки Kazar и ще се убедите, че те се вписват идеално и в спортно-елегантния стил, но и за вечерните партита. Защото и сникърсите, и обувките на високи токчета са еднакво уникални и запомнящи се. И да, дори чифт дамски ботуши Kazar ще накарат всички да се обърнат зад вас.

Мъжки обувки Kazar – елегантни brogues за специални поводи и за всеки ден

Господата са не по-малко подвластни на изкушението от стилните обувки, затова модели като brogues са едни от най-желаните в мъжкия гардероб. Моделът мъжки обувки Kazar съответства напълно с дефиницията за този тип обувка, а именно да имат "планка" от различен тип кожа върху горната част на обувката. За разлика от по-обикновените и нискокачествени предложения, обаче, Kazar създават истински шедьовър  - перфектна симбиоза от цветове и материи. Можете да сте сигурни, че няма да останете незабелязани и на официална среща и в по-неформаланата офис среда. Мъжкият таргет е ясен - професионалисти над 30-те възраст. Те са независими по отношение на лични финанси и начин на живот. Техният социален статус им дава свободата да се наслаждават на живота, включително финансовите средства за придобиване на висококачествени стоки. Те следват тенденциите и обръщат внимание на модата и цялостното си лично излъчване. За тях Kazar означава лукс. Ако и вие се припознавате в този мъж, елегантните brogue обувки са вашата визитна картичка

Обувки – обувки, които никога не омръзват в премиум онлайн магазин obuvki.bg

Казват, че с лукса се свиквало лесно. Затова и вашите обувки Kazar много бързо ще станат част от любимите  модни аксесоари. Можете да разчитате на тях за стилната си визия, те няма да изневерят на желанието ви да изразите своята индивидуалност във всяка ситуация. Obuvki.bg е мястото, в което можете да изберете и поръчате своите избрани чифтове. Убедени сме, че не само ще се влюбите в тях от пръв поглед, но и ще можете да разчитате да бъдете много, много дълго време в центъра на интереса на околните. В сайта можете да избирате от най-добрите модели на марката.

Обувки Kazar – Често задавани въпроси

Kazar – къде се произвеждат?

Kazar е полска компания и всички продукти на марката се произвеждат в тази страна. Те са проектирани от топ дизайнери. Изработват се от висококачествени материали.

Kazar – каква е тази компания?

Kazar е компания, която съчетава италианския дизайн с полската предприемчивост. Аудиторията на марката са модерни млади хора, които търсят лукса. Моделите Kazar се отличават с качество и стил.