Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Отопляне
Изработка
Продукти: 44
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки Keddo - модерни и с оригинален дизайн

Английският бранд Keddo обувки има свой собствен отличителен стил. Закачлив и модерен, той предлага обувки на дамите и децата, които искат да се чувстват удобно в ежедневието си, но и да заявят своя стил. Предложенията за деца Keddo детски обувки на знаковата марка са много забавни и включват от цветни чехли в прекрасни цветове за най-малките момчета и момичета и спортни сандали с велкро закопчаване, през туристически обувки за пътешественици, до кецове, сникърси и гуменки със страхотна визия вдъхновена от примерно графити културата. За дамите изборът също е много богат и обхваща различни модели удобни Keddo обувки - кецове, сникърси, ботуши, чехли, боти, туристически обувки и други. Водеща черта на Keddo обувки е изчистената и въпреки това знакова и запомняща се визия. Цветовете са бяло, бледо розово, винаги актуалното и модерно черно, синьо и други, както и модели, които съчетават в себе си класически цветове или пък премерена пъстра феерия, която кореспондира с по-топлите месеци и доброто настроение. Ако търсите комфорт и отличителна визия, която е приглушена, но има свой ясен глас, Keddo обувки е за вас.

Туристически обувки, ботуши, боти и кубинки Keddo – кой модел ви хареса?

С различна височина на обувката, с връзки, велкро или и двете или пък с цип, с различен тип подметка, в различи цветове и дизайни Keddo обувки канят да превземете по-хладните дни с уверена крачка. С надписи и послания, с щампи и графични елементи или пък изчистени класически дизайни, Keddo предлага на всеки да открие своя стил сред различните модели. С туристически обувки Keddo, всяка разходка по предизвикателен терен ще бъде повече от удобна, докато сте обути в една определено по-различна обувка. Също толкова добре ще изглеждате и ще се чувствате в шумотевицата на града или любим нощен бар. Ботушите на бранда също канят да откриете своите. С класическото черно, просто няма как да направите лош избор. Keddo боти с връзки и кубинките на марката също са универсални цветове и форми, с които да допълните своя аутфит или пък да го подчертаете и да изпъкнете.

Дамски обувки Keddo – създайте свой собствен ежедневен стил

Keddo говори на езика на съвременните млади хора. Keddo дамски обувки имат своето място в гардероба на всяка тийнейджърка или жена. Те са стилни, различни, едновременно минималистични и ярки. Можете да изберете класически високи черни ботуши, които сякаш са създадени за любимите ви джинси. Също толкова добре на денима ще подхождат и белите туристически обувки на бранда, които спокойно можете да допълните с палто в същия цвят. В бронзово, синьо, сребро, бежово Keddo говорят за удобство и комфорт и приканват да ги направите част от ежедневния си аутфит. За по-смелите дами, налични са модели в класически цветове, но пък с ярка подметка в примерно жълто или червено. Дизайните позволяват да кажете на света кои сте и да намекнете за своята бунтарска същност, оставайки в полето на отличния стил. В този смисъл, Keddo е свобода – на ходене и изразяване, на гъвкавост и адаптивност, които всяка жена заслужава.

Keddo – често задавани въпроси

Keddo - каква е тази марка?

Британският бранд Keddo е истинска икона не само в Обединеното кралство, но и по цял свят, като е особено популярна в САЩ, Япония, Европа. Keddo говори на един език с младите модерни хора, на които предлага авторски дизайни

Къде да купя обувки Keddo?

В сайта на Obuvki.bg ще намерите голямо разнообразие дамски обувки на Keddo - чехли, сникърси, кецове, боти, туристически обувки, сандали и други. Налични са и Keddo детски обувки.