Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Марка
Не са намерени продукти изпълняващи избраните критерии. Изтрийте част от филтрите

Обувки Keds – универсални обувки, подходящи за всяко облекло

Keds e американски бранд за обувки, характеризиращ се с гъвкава, гумена подметка и наличие на текстил в горната част на моделите. Марката залага на иновациите и създава уникални модели. Актуална модна тенденция, която брандът Keds създава, са гуменки, декорирани с брокат. Те са хит на сезона, защото със своя блясък придобиват специфичен, елегантен вид, което ги прави подходящи за събития с официален характер. Дамските обувки Keds притежават качеството мултифункционалност. Те доказват, че на официални събития жената може да бъде прелестна и елегантна на равни обувки без наличие на токчета. Моделите на бранда са удобни и са подходящи за всякакво облекло. Дамските гуменки Keds могат да се съчетаят както с дънки и панталони, така и с рокли и поли. Те се комбинират с дрехи в спортен, спортно-елегантен и официален стил.

Гуменки и маратонки Keds – спортни обувки с класически дизайн

Гуменките и маратонките Keds имат класически дизайн. Носейки чифт бели или черни гуменки Keds, представителките на нежния пол могат да посещават официални събития. Моделите, декорирани с кожа, постигат интересен и елегантен аутфит. Те могат да се съчетаят с кожена пола или клин и да се постигне неустоим външен вид. Спортните обувки Keds доказват, че дамите имат възможността да покажат своята индивидуалност и да изглеждат неустоимо в чифт гуменки или маратонки. Високото качество на обувките ги прави силно желани сред дамите, а класическият им дизайн дава безброй варианти за реализиране на интересна цялостна визия.

Дамски обувки Keds – ежедневни обувки за нея

Брандът за обувки Keds e основан преди 106 години в САЩ. За този дълъг период от време компанията е претърпяла градивно развитие. Keds е марката, която създава първите масово предлагани на пазара маратонки с текстилна горна част. Брандът е запазил своята актуалност през годините, създавайки нови и изкусителни модели. Дамските обувки Keds са подходящи за ежедневието на жената. Те са идеални за работното място, за посещение на събития от различен характер и се съчетават лесно с дрехи в различни стилове. Всяка жена има нужда от чифт гуменки или маратонки Keds, с помощта на които визията й винаги е на добро ниво в ежедневието. В сайта може да се насладите на интересни модели дамски гуменки Keds на райета, едноцветни или с блясък. С чифт дамски обувки Keds ежедневието придобива нови, вдъхновителни нотки.

Keds – често задавани въпроси:

Keds – каква е тази марка?

Това е американски бранд с повече от стогодишна история. През изминалите десет десетилетия марката е създала запомнящи се дамски гуменки, маратонки и боти, с помощта на които е внесла нов, иновативен стил на обличане за жените.

Обувки Keds – как се почистват?

Дамските обувки Keds се почистват с помощта на мека гъба, парцал, кърпа или мека четка. Препоръчително е да гъбичката да се постави в леген с вода и перилен препарат. След това обувките се търкат с нея, докато петната и мръсотиите изчезнат.