Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

191 продукта

Mizuno – каквo представлява тази марка?

Mizuno е японска компания, специализирана в производството на спортно оборудване. Брандът е в тази индустрия от 1906 г. и e все още един от лидерите в своята област. Те имат разнообразие от обувки за различни видове спорт, а също така произвеждат стикове за голф, ски обувки и бейзболни ръкавици. Слоганът на Mizuno е „Бъдете верни на себе си“, което означава, че те искат клиентите им да бъдат уверени и страстни във всичко онова, което правят. Най-известните обувки Mizuno са маратонките Wave Rider. За разлика от други модели за бягане, тези са специално проектирани, за да предпазват глезените при приземяване и по този начин да създадат 100% грижа за ходилата на спортиста. Те също са добре известни със своите бутонки и спортни сандали. Аксесоарите на бранда пък са известни на широката общественост във всички страни, което ги прави разпознаваеми и търсени.

Обувките Mizuno струват ли си парите?

Обувките Mizuno са страхотна инвестиция за всеки, който търси модел, издържащ на интенвизно натоварване. Те са удобни и осигуряват добра опора за всяка дейност, която спортистът евентуално ще извършва. Изборът на Mizuno за тичане определено си струва парите, защото моделите имат по-високо качество от повечето други марки спортни обувки и издържат много по-дълго. Компанията работи от 1906 г., така че е ясно, че Mizuno знае какво прави, когато става въпрос за производство на висококачествени продукти. Трета причина да закупите обувки Mizuno е, че те са достъпни и предлагат голямо разнообразие от стилове. Obuvki.bg ви позволяват да закупите по-голяма част от моделите на бранда онлайн, което прави жителите на страната ни изключително облагодетелствани да се намират само на няколко клика разстояние от едни от най-качествените обувки, произвеждани някога.

Как да изберем правилния размер на обувките Mizuno?

Mizuno имат огромна гама обувки за различни видове спортисти и различни нива на натовареност, например обувки за хандбал Mizuno, бутонки за футбол, такива за тенис, лека атлетика и още много други. За да намерите правилния размер, първо трябва да определите видя на ходилото си. За Mizuno има три различни вида форми на краката: тесни, средни и широки. След като опреелите вашите, можете да използвате таблицата с размери на obuvki.bg, за да намерите подходящия размер на обувките за вас. Изборът на правилния размер на маратонки и бутонки Mizuno е важен, защото това ще определи цялостното ви преставяне по време на тренировка и състезание.

Обувки и аксесоари Mizuno - често задавани въпроси

Какви обувки Mizuno да купя?

На пазара има много различни модели маратонки Mizuno. Цените варират, затова е важно да знаете от какво се нуждаете, преди да закупите поредния чифт – независимо дали имате нужда от тях за ежедневна употреба или само за тренировъчни цели. Най-добрите мъжки Mizuno обувки за ежедневна употреба вероятно са Wave Rider, които се предлагат в различни цветове и имат вградени амортисьори. Освен това са изработени от синтетични материали, които абсорбират влагата и помагат за регулиране на телесната температура през целия ден.

Mizuno или Asics да избера за бягане?

В световен план основен конкурент на Mizuno се явяват маратонките Asics и определено има защо това да е така, имайки предвид техните характеристики. Това, което можем да ви препоръчаме, е да изпробвате и двата вида обувки. Например течението Mizuno Полша е определило важността на това спортистите там да избират японския бранд, но това далеч не бива да означава, че трябва да си затваряме очите за всички останали. Изберете онова, с което смятате, че ще се чувствате най-удобно по време на своите тренировки.