Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
  Не са намерени продукти изпълняващи избраните критерии. Изтрийте част от филтрите

  Secrid - минималистични аксесоари направо от Холандия

  Това е Secrid - Нидерландският бранд, чито минималистична визия се харесва на все повече потребители. Стартирал през средата на 90-те години, той е дело на двама млади ентусиасти с опит в продуктовия дизайн. През 1997 година се създава първият модел минималистичен портфейл Secrid Bodycard. Освен оригиналното име, той впечатлява и с функционалността си - това е един от първите портфейли за кредитни карти. Дизайнът обаче остава една от характеристиките на портфейлите Secrid и доказателството е получаването на наградата Red Dot, която се връчва за продуктов дизайн. Освен портфейли, компанията се насочва към други "джобни" аксесоари, като например набиращата все повече популярност ластична лента за банкноти Secrid. Ако ви е писнало да носите обемни портмонета, пълни с ненужни визитки, хартийки или карти, това предложение със сигурност ще ви хареса. Това е така, защото екип от сто човека се грижи да получите най-добрия продукт.

  Дамски портфейл Secrid - уникални щампи с шедьоври на изобразителното изкуство

  Няма как да не срещнете Нидерландски бранд, който да не отдаде дължимото на своето изкуството. В това отношение серията дамски портфейли Secrid не прави никакво изключение. Разгледайте моделите с картините на Рембранд и Восмаер, изберете "Момичето с перлената обица" - една от световните класики в изобразителното изкуство. Създадени съвместно с кураторите от Риксмузеум - Националният музей на Нидерландия, тези модели се възприемат от мнозина за носители на холандското културно наследство и те с гордост показват своята "Нощна стража" при всяка възможност. Дамските варианти са перфектното съчетание от изключителен дизайн и практичност. Минималистичната визия е допълнителен плюс в деловия свят, където пространството има по-голямо значение. А фактът, че купувайки даден модел част от сумата отива за музея, съхраняващ оригиналната картина, допълнително би привлякъл вниманието, нали.

  Мъжки портфейл Secrid - удобство в мини вариант

  Със сигурност сте забелязали, че мъжките портфейли стават все по-големи и обемни. Вашият навярно също е такъв. Нека обаче надникнем вътре - колко от цялото съдържание ползвате реално? Всъщност единствено са необходими няколко кредитни карти и личните документи. Дигиталният свят позволява да извършваме всякакви банкови операции, както и да плащаме без реално да ползваме банкноти. Затова и модерните мъжки портфейли са с размери малко по-големи от визитка. Минималистичният стил на Secrid е  перфектен за новите условия като предимствата му са повече от очевидни: компактен, стилен и достатъчно надежден, за да запази вашите кредитни карти. Разбира се, класическите модели портфейли разполагат и с отделение за банкноти. Обърнете внимание на предложенията на Secrid Twinwallet - моделът, който има две аналогични отделения, позволяващи поставянето на банкноти. Изработени от естествена кожа в класическите черно, сиво и кафяво, мъжките портфейли са перфектният аксесоар на градския мъж. Без нищо излишно, само най-необходимото. 

  Secrid - често задавани въпроси:

  Лента за банкноти Secrid – какво е това?

  Тази еластична лента за банкноти Secrid позволява да защипете банкнотите към портфейла си, без да се притеснявате. Изработена е от разтеглива материя, чиито ластичен ефект гарантира надеждност. Перфектно допълнение към визитник или мъжки портфейл Secrid.

  Secrid – какво е RFID технология?

  Съвременните кредитни карти и карти за достъп, съдържат чип за безжична комуникация, известен като RFID (радиочестотна идентификация). Благодарение на патентования механизъм и алуминиевата обвивка на Cardprotector на Secrid, картите остават защитени дори по време на употреба.