Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

24 продукта

Какво да вземете предвид, когато избирате обувки Speedo?

Топлото време на пролетта и лятото вече ви приканва да излезете навън и да влезете във водата. Независимо дали отивате на почивка край морето, край басейна или искате да опитате някой воден спорт, ще имате нужда от чифт удобни чехли и водни обувки Speedo. Изборът на добър чифт водни обувки Speedo за лятото започва с познаването на разликата между тях и обикновен чифт маратонки. Обувките, предназначени за вода обикновено имат твърда подметка за защита на долната част на краката ви с бързосъхнеща мрежа отгоре. Когато избирате правилния избор за вас или вашето дете, задължително първо изпробвайте и вижте дали прилягат плътно. Много е важно краката да не се плъзгат в обувките.

Speedo - защо да залагате на тази марка обувки?

През последните две години моделите на мъжките чехли и обувките Speedo, които предпазват краката при подхлъзване върху камъни, пясък и други хлъзгави повърхности, печелят не една и две класации за най-добри водни обувки в световен мащаб. Именно тази причина ни дава основание с две ръце да заложим на тази марка и да я препоръчваме. Моделите на джапанки Speedo дават едно страхотно и естествено усещане за бос крак. Всички те – дамски и мъжките чехли, и разбира се и тези за децата, са с водоотблъскваща стелка. Самата външна подметка отвежда вода, за да подобри сцеплението с повърхността. Леки, естествени и цветни- звучи перфектно нали? Правилният избор на мъжки, дамски и детски чехли (поне по един чифт за всеки член от семейството) ще ви помогне да защитите краката си от опасности на хлъзгавия под в околността на басейна.

Speedo - историята на компанията майка

Speedo е световно известна марка, чийто корени идват от далечна Австралия. През 1928 год. шотландецът Александър Макрей представя първия в света невълнен бански костюм, позволяващ по-голяма свобода на движение. И с този момент се полагат основните на компанията Speedo. Първоначално основният ѝ предмет на дейност е производството на бански и аксесоари за плуване, а на по-късен етап започват да създават и джапанки и чехли Speedo, както за възрастни- дамски и мъжки чехли, така и за найн-малките членове от семейството – децата. През 1951 г. Speedo е регистриран на фондовата борса в Сидни и става публично търгувана компания. Марката се разраства в международен мащаб и скоро след това започва износът за САЩ и Европа. Днес мисията на компанията майка е да вдъхновява хората да плуват. Без значение дали ще се гмуркат за тренировки, за състезания, за фитнес или просто за забавление- в Speedo винаги можете да откриете перфектните бански костюми и подходящата екипировка за вас и цялото семейство.

Speedo - често задавани въпроси

Как да изберем правилния модел чехли Speedo?

Тъй като онлайн пазаруването е по-лесно от всякога, може лесно да се окажете притежател на чифт чехли или джапанки Speedo, които просто отказват да ви паснат. Това обаче не трябва да ви плаши. Повечето моделите обувки в онлайн магазина на obuvki.bg имат таблица, в която са посочени размерите. Ако случайно не откривате такава информация, можете да изпратите запитване по електронна поща или да позвъните на посочения телефонен номер в сайта.

Как можем да разширим гумените джапанки?

Как да разтегнете джапанки и чехли Speedo, ако са твърде малки- това е въпрос, който вълнува всеки купувач. Независимо дали искате да инвестирате в разтегателен уред за обувки, или да експериментирате с домашни решения, ще можете да се уверите, че сандалите ви пасват удобно за нула време. Ето какво можете да направите, за да решите този проблем: носете чехлите с чорапи вкъщи, използвайте топлина, за да ги разтегнете, накиснете джапанките си във вода.