Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Не са намерени продукти изпълняващи избраните критерии. Изтрийте част от филтрите

Мемори пяна - технология в услуга на вашия комфорт

Ако търсите удобен чифт обувки, най-добрият залог са Skechers обувките от мемори пяна. Все повече производители включват мемори пяната в производството на мъжки и дамски обувки Skechers е популярна, защото тя е надежден, достъпен и изключително издръжлив материал. Той е полезен и за краката ви, тъй като образува повърхност, която създава комфорт при седене на едно място дълго време.  

Смята се, че обувките с мемори пяна са изработени от по-добър материал в сравнение с останалите видове обувки. Те често са по-удобни и могат да помогнат за намаляване на болката в краката. Освен това обувките с мемори пяна могат да бъдат полезни за стъпалата и краката ви, като ви осигуряват по-голям комфорт при дълги пътувания или ситуации на силен стрес.

Все повече хора споделят, че дамски и мъжките обувки Skechers с мемори пяна са много по-удобни от традиционните маратонки и спортни обувки. Това е така, защото материалът, използван в обувките с мемори пяна, не създава точки на натиск върху стъпалото, както при други видове маратонки, което може да доведе до болки в петата или умора по време на дълги пътувания или интензивни работни дейности.

Обувки с мемори пяна - съобразени с вашите нужди

Обувките са важна част от ежедневието ни, а в бизнеса играят още по-голяма роля. Правилните обувки могат да ви помогнат да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин. Намирането на правилния чифт обувки обаче може да бъде трудно понякога. Но не и когато става въпрос за дамски и мъжки обувки Skechers с мемори пяна.

Мемори пяната е издръжлив материал, който се включва в състава на някои  обувки, в резултат на което те се превръщат в изключително удобни и комфортни. Мемори пяната предлага степен на опора, която не се среща при други материали. Това я прави идеална за дамите, които обичат да ходят с високи токчета, както и за жените с широки стъпала.

Дамски и мъжки обувки Skechers от мемори пяна - обувки, които ще се адаптират към вас

Ако физическата активност или дългото стоене в изправено положение ви причиняват болки в краката, носенето на дамски или мъжки обувки Skechers от мемори пяна може да промени ситуацията. Независимо дали ежедневните Ви упражнения са игра на тенис, джогинг, футбол или друг спорт, със сигурност краката Ви ще ви благодарят, че сте преминали към по-удобния вариант.

Подметките на обувките с мемори пяна са специални и се адаптират към Вас. Променяйки формата си, благодарение на състава си от мемори пяна, те намаляват натиска и по този начин съответстват идеално на свода на стъпалото ви. Те разпределят тежестта и осигуряват опора на петите и стъпалата.

В онлайн магазина на obuvki.bg ще намерите голямо разнообразие от обувки с мемори пяна за мъже и жени.  Нашите експерти препоръчват да се насочите към дамски или мъжки обувки Skechers от мемори пяна.

Мемори пяна - често задавани въпроси

Мемори пяна - какво е това?

Мемори пяната представлява синтетичен материал, изработен от високоеластична полиуретанова пяна. Тази специална мемори пяна е изобретение на НАСА. Мемори пяната се включва в изработката на широк кръг от мъжки и дамски обувки Skechers. Той присъства най-вече в обувките на висок ток, сникърсите и спортните обувки за мъже и жени.

Мемори пяна - къде да купя?

В сайта на obuvki.bg има огромна разнообразие от мъжки и дамски обувки Skechers с мемори пяна. Освен това в онлайн магазина ще откриете и много други световно признати марки и модели като например: сникърси на BIG STARS, спортни обувки с мемори пяна SPRANDI елегантни дамски обувки с мемори пяна LASOCKI, туристически обувки с мемори пяна за мъже CMP и др.