Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

1775 продукта

Обувки Salomon, Reebok, Puma или adidas с иновативна ортолитна стелка

Ако имате поне един чифт спортни обувки в гардероба си, няма как да не сте обърнали внимание на удобната стелка.  Изработена от пореста материя, подобна на мемори пяна, тя придава онази еластичност на движението, която е толкова важна при спортуването. Професионалните атлети знаят колко болезнени могат да са контузиите, следствие на съприкосновение между крака и твърдата настилка. Затова ортолитните стелки имат изключително много привърженици сред активно спортуващите. Какво всъщност представлява ортолитът и защо специалистите го препоръчват толкова? В обувката най-често можем да го срещнем като стелка или подплата, изработена от рециклиран каучук и патентован полиуретанов материал. Той е екологичен и е направен да бъде устойчив и при продължително носене. Най-общо казано това е супериорната форма на мемори пяната, като притежава редица предимства. Като свойството да омекотява удари и механични увреждания с ефикасност над 95% една година след ползване. Това означава, че удобството при ходене или интензивна тренировка се запазва в много по-голяма степен, в сравнение с останалите подложки. Изпотяване на стъпалото е сведено до минимум, което увеличава здравословното състояние на крака. Пяната с Ортолит е близо 100% дишаща и това позволява свободната циркулация на въздух около стъпалото в обувката. Забравете за неприятните миризми и потта. Много от топ спортните брандове се насочват именно към тази технология и резултатът е налице -модели Puma ортолит, NIKE ортолит, adidas ортолит, Salomon ортолит и Reebok ортолит. Изборът ви наистина е безкраен, насочете се към любимата си марка.

Запознайте се с модерни модели ортолит от премиум марки и изберете нещо за себе си

Все повече производители търсят допълнителната сигурност и удобство в моделите си. Дизайнът вече не е определящ фактор в избора на даден модел, търсят се функционалност, ергономичност и стил, разбира се. Премиум марките се стремят да използват всякакви технологични подобрения на своите модели и в резултат се създават наистина изключителни маратонки и спортни обувки. Достатъчно е да разгледаме модел дамски adidas ортолит или детски ортолит adidas, за да се убедим веднага в качествата на предложенията. Дори производители на туристически и аутдор обувки не се колебаят да включат новата материя в състава на своите модели. Веднага бихме обърнали внимание върху колекцията на Salomon дамски ортолит, залагаща на пяната във всички актуални предложения за сезона. Лекотата на стелката, нейните антибактериални свойства и възможността да се изпира в пералня са основни плюсове в избора и няма никакво съмнение, че популярността им ще става все по-голяма. Избере според своите нужди и предпочитания, а ако имате своя любима марка нещата стават още по-лесни. Моделите са препоръчани както за жени, така и за мъже - Puma еко ортолит и adidas с ортолитна пяна, например са хит няколко сезона.

Обувки с ортолитна стелка за жени, мъже и деца - за всеки

Моделите с ортолитна стелка са във всички размери, можете да сте сигурни, че ще са удобни за цялото семейство. Избирайте спокойно - грижата за краката ви е от ново поколение. Големината на различните модели предполага те да са подходящи мъже, жени и деца. Можете да направите чудесен подарък за цялото семейство. И дори не е нужно да чакате специален повод. Отролитната стелка започва да действа още с поставянето си, което е важно за израстването на детското краче. Удобството, което предлагаще се хареса на децата, а порестата материя позволява да се носи през четирите сезона, независимо от времето навън. Не пропускайте възможността да поставяте стелката на обувките всеки път, когато излизате. 

Ортолит - Често задавани въпроси

Стелка от ортолит – какво е това?

Стелката с ортолит е изработена от пореста материя, в чийто състав са каучук и пяна. Тя е лека, удобна и дишаща, ново поколение протекция за крака.

Обувки ortholite – къде да купя?

Obuvki.bg предлага топ модели на премиум брандове за спортни обувки. Можете да избирате от мъжки, дамски и детски размери на своите любими марки. Навигацията в сайта е лесна и удобна, можете да поръчате веднага.