Продукти: 129
Покажи идентификатора (ID) на версията

Сиви дамски боти - висок или тънък тон, или пък на платформа?

Сивото е цвят, който незаслужено пренебрегваме - в облеклото, обувките, аксесоарите си. Ако сте скептични към това твърдение, провете в гардероба си колко сиви дамски обувки имате. Точно така, николко. А тук всъщност говорим за един от базовите цветове, изключително "податлив" на комбиниране с червено, зелено, кафяво...  Затова вместо да подминавате моделите, по-добре помислете  как да съчетавате с останалите си дрехи. Сивите дамски боти могат да бъдат едно изключително полезно допълнение както за ежедневния ви стил, така и за по-специалните моменти. В сайта можете да избирате от варианти с различни токове. Категорията е създаден така, че да може да удовлетвори както почитателите на сиви дамски боти на висок ток, така и търсенето на модели, които представляват сиви дамски боти на платформа. Предпочитанията към  типа подметка се коренят в удобството, което сме свикнали да получаваме, носейки продължително време своя любим чифт боти. Моделите на висок ток са подходящи за градските условия, за разходка из търговските центрове, като част от стандартното офис облекло, за вечери или срещи в клуба. Те са елегантни и стилни, чудесно допълнение към ежедневния аутфит. Разбира се, някои модели са подходящи за бизнес срещи и позволяват да ги комбинирате с официално облекло.

Дамски сиви подплатени ботуши за по-студените месеци

Много правилно възприемаме ботите за естествено решение в студените месеци. Дамските сиви зимни боти например ще ви помогнат да изглеждате добре и на снега, и сред колегите. Те са подплатени солидно, а стелките са изработени от вълна, гарантирайки запазването на топлината на стъпалото. Есенно зимния период може бъде капризен откъм атмосферни условия, затова е добре да сме подготвени. Освен изолцията от студ, импрегниращите материи на горната част на обувките предпазват от от влага и киша - тези особено зловеи врагове на кожените обувки. Естествената кожа изисква и съответната поддръжка, но с малко грижа ще можете без притеснения да посрещнете зимата. Далеч по-фината и изчънчена тяхна версия са сивите велурени дамски боти. Те са меки и нежни при допир, еластичността им е особено предимство, особено ако ги носим с дебели чорапи или клин. Естествено, не се препоръчват за преходи по пресечени местности или горски пътеки. Вътрешната подплата може да бъде от естествени или синтетични материали, като последните позволяват да се избегне изпотяването на крака. А както знаем то е причина за измръзвания и настинки. при възможност купувайте модели с подвижни стелки - това позволява проветряването им и избягване на появата  неприятни миризми или гъбички. Грижете се за своите сиви дамски боти, за да можете дълго време да се наслаждавате на стила, който ви осигуряват те. 

Сиви дамски боти – предпочитате велур или кожа? Изберете своя на obuvki.bg

Кожа или велур - това е въпросът? Нашият отговор е много прост: зависи. Зависи от това какъв е останалият ви гардероб, какъв тип дрехи и аксесоари предпочитате. Ако вече имате чифт велурени обувки, не изневерявайте на вкуса си. А и вече познавате комфорта, който ви дават този тип дамски сиви боти.  Нормално е ботите да заложат на здравина и надеждност - все пак говорим за обувка, която се носи в есенно-зимния период, нали? Затова кожата няма еквивалент и не бива да бъде заменяна. Изборът на модели от естествен кожа показва намерението ви да носите всеки ден своите боти, независимо дали са с цип или в категорията сиви дамски боти с връзки.

Сиви дамски боти - Често задавани въпроси

Сиви дамски боти – от къде да закупите такива обувки?

Вашите сиви боти ви очакват на obuvki.bg. Можелите са на различни марки, те са изключително качествени и стилни. Изберете тези предложения, които най-добре се вписват в представата ви за стил и елегантност.

Какви модели сиви дамски боти да изберете?

В сайта моделите са селектирани в различни категории. Изберете според подметката, закопчаването или дизайна. Не пропускайте възможността да разгледате няколко модела.