Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Начин на закопчаване
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувките за голф - най-важната част от облеклото на голф игрището

Дамските голф обувки са само част от дрескода на игрището, но със сигурност са най-съществената. Не можете да играете голф със сандали или работни обувки и повечето голф игрища ще ви кажат, че трябва да смените обувките си. Въпреки че не всички игрища ще имат нещо против, ако носите спортни обувки от някакъв вид, други може да изискват да имате специано голф обувки.

Носенето на подходящи обувки може да осигури няколко предимства, които ви помагат да играете най-добре, като сцепление, здравина и комфорт. Обувките за голф изглеждат добре на игрището, но техните предимства се простират далеч отвъд външния вид.

  1. Здравина Едно от основните предимства на обувките за голф е тяхната допълнителна здравина. Докато обикновените маратонкимогат да се износят бързо на игрището, обувките за голф са създадени да издържат при игра на 18 дупки.
  2. Комфорт и поддръжкаОбувките за голф предлагат по-голяма опора на крака. Това означава, че вще се чувствате комфортно, дори ако вървите пеша, вместо да вземете количката.
  3. Дишаща материяПовечето обувки за голф имат мрежеста връхна част или перфорация, което услеснява дишането на крака. Специална подплата абсорбира допълнителната влага, която може да се натрупа бързо в горещ ден. Дишането е от съществено значение, за да поддържате краката хладни и сухи.
  4. СцеплениеШиповете в долната част на подметките също осигуряват допълнително сцепление на игрището. Те също така помагат да държите краката си здраво.

Обувки за игра на голф - стабилни и удобни

Широките гумени подметки на обувките за голф предлагат баланс и стабилност. Te са достатъчно леки, така че голфърите да могат да прекосяват игрището, без да изморяват краката. Водоустойчивите голф скечърси са отличен избор за максимален комфорт на влажното голф игрище. Въпреки че много хора вярват, че голфът не включва много движение на краката, когато играчът е близо до топката, факт е, че краката са в движение, докато голфърът премества тежестта си, за да замахне със стика.

Модерни на игрището - как да създадем стилен тоалет с дамски голф обувки?

Дамските голф обувки може да имат специфично приложение, но това не пречи да изглеждат добре и стилно. Те са изработени от кожа - надежден материал, който позволява да ги комбинирате с панталон или пола с дължина над коляното. Всъщност именно това е дамския голф стил. Нужно е да добавим само и поло шърт с остра яка и характерната козирка.

Дамски обувки за голф - професионални обувки за голфър

Мъжките и дамските обувки за голф са проектирани по различен начин, защото краката ни са различни. Освен формата на стъпалото, пронацията е различна при мъжете и жените. Жените имат по-широки бедра от мъжете, така че ъгълът, под който кракът удря земята, е различен от този при мъжете.

Женските стъпала не само са по-малки от мъжките (средно), но са оформени по различен начин, което изисква специализирани дамски обувки за голф, за да се оформят според тяхната уникална пронация.

Поддръжката на краката, специфична за моделите на стъпване, ходене и натиск на жените е от първостепенно значение за техния голф замах.

На obuvki.bg имаме асортимент за много спортни дисциплини - разгледайте офертите за дамски обувки за голф

Ако за вас е предизвикателство практикуването на този мъжки спорт, със сигурност имате нужда от правилната екипировка. Тя включва на първо място голф обувките. На obuvki.bg ви очаква разнообразие от модели на топ брандовете. Изберете и поръчайте своя нов чифт бързо и удобно. Сега ви остава да вземете стика и да се насочиите към дупка едно.

Дамски обувки за голф - често задавани въпроси

Какви обувки за голф?

Дамските обувки за голф са със специален дизайн подходящ за практикуване на тоиз посрт. Те са със стабилни широки подметки, някои модели имат и релефни грайфери. Изберете предложенията на Skechers и няма да направите грешка.

Къде да купя обувки за голф?

obuvki.bg предлага топ модели дамски голф обувки. Те са с изключително качество и гарантират пълно удобство и комфорт. Избрете свя модел и размер, поръчайте с един клик.