Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Размер
Начин на закопчаване
Продукти: 41

Детски обувки за тревни терени – какво представляват и по какво се различават от бутонките и обувките за футбол?

Детските обувки за тревни терени имат по-широко приложение в сравнение с футболните обувки и бутонките. Те се характеризират с по-голяма широчина и размери като цяло, което допринася за по-свободното движение на ходилото в тях. Редица проучвания потвърждават мнението на ползвателите им, че действително са по-удобни, както и че, съпоставимо с детските футболни обувки, водят до по-добро представяне при състезания. Детските бутонки имат строго профилирано предназначение и при други обстоятелства, извън генералното, едва ли биха били предпочетени на фона на други модели и дизайни. Обувките за тревни площи за деца се определят и като по-издръжливи, защото са подходящи за неблагоприятни атмосферни и климатични условия. А това обуславя и значително по-високите им цени. От трите категории обувки най-проучвани са обувките за футбол. Те ускоряват движението, подпомагат играча в пъргавината му. Допреди 1800 г. те са били интерпретирани като работни ботуши, но след това започват да бъдат „обордувани” с метални шпилки за по-добро сцепление. Най-важното при осигуряването на стабилност, са връзките, увивани над глезена.

Заложете на отбрани производители на детски обувки за тревни площи и зарадвайте детето си

За момчетата емблемата върху обувките или спортния екип е израз на самочувствие, по-добро материално положение и декларира силната обич на родителите към тях и интересите им. Особено в по-крехка възраст, когато саморегулацията при движение е по-слаба, децата са склонни към физически наранявания, натъртвания и контузии. Затова и футболните обувки или бутонките също се изработват съобразно редица биомеханични показатели. Динамиката определя вида и качеството на материалите, от които се изработват подметките. Бутонките трябва не да уморяват ходилата, а да пресичат всяко неудобство, докато кипи игра на терен. От навременното спиране, през умелото вземане на завой до бързо ускорение на тичането – всичко това формира високата цена и на детските обувки за тревни площи, и на обувките за футбол, и на бутонките.

Детски футболни обувки за трева за момчета и момичета – вижте офертите е Obuvki.bg

Детските футболни обувки за трева са много популярни и сред момичетата. Всъщност през годините те се очертават изключително внушителен и успешен контингент сред младите състезатели и спортисти. Едва ли има други модели обувки, които да покриват еднакви изисквания, без значение от пола, за който са предназначени, както футболните. Всъщност те са посочвани от експертите в сферата на обувната индустрия като последната еволюционна стъпка в развитието на футболните спортни обувки. Причините са много и се коренят най-вече в еластичната стелка, омекотяването при стъпване, допълнителния влакнест слой, под който има допълнително прибавен ситен пясък за масаж.

Детски футболни обувки за трева – често задавани въпроси

Могат ли футболните обувки за трева да се носят в закрити помещения?

Отговорът е да, стига да има настилка, наподобяваща тревата. Във все повече физкултурни салони, както и училищните игрища се покриват от изкуствена трева, която по нищо да не се различава от естествената.

Какви футболни детски обувки за трева да избера за детето си?

Поинтересувайте се от параметри като сцепление, ускорение на движението, устойчивост при рязък завой. Информирайте се за подметката – от колко и какви слоеве се състои. Едва тогава вземете решение. Винаги можете да отправите запитване към търговеца.