Продукти: 738
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски сребърен часовник - стилен и практичен аксесоар

Казват, че щастливите хора не броят времето, но въпреки това понякога се налага да сме наясно колко точно е часът в момент. Дамски сребърен часовник може да се окаже не само функционален аксесоар, но и вид бижу. Въпреки че размерите им се променят през годините, методите на декориране и циферблатите все още ги правят една от най-привлекателните части на всяка една визия. Марковите дамски сребърни часовници подчертават индивидуалния стил, така че трябва да бъдат съобразени с гардероба, който носите, както и обстоятелствата, в които се намирате. Ако цените простотата и елегантността, златно-сребърен часовник също би ви допаднал. За любителите на активния начин на живот дамски часовник на сребърна гривна също би бил подходящ аксесоар към облеклото. В зависимост от вашите предпочитания изберете модел с кръгъл или ъглов циферблат. Освен формата, обърнете внимание и на размера му.

Мъжки сребърен часовник - добър избор, ако искате винаги да изглеждате страхотно!

Ако трябва да изберем един аксесоар, който всеки мъж, придържащ се към практичността и стила в гардероба си, трябва да има, това би бил мъжки сребърен часовник. Тези аксесоари вече не са само функционален инструмент, показващ часа, а почти бижу - особено елегантните мъжки часовници. Моделите с позлатена или сребърна гривна ще изглеждат перфектно с бяла риза и всеки цвят на костюма. Ако отивате на важна среща или на работа, имате официален дрескод, тогава мъжките часовници идеално ще допълнят тоалета ви. Малко по-малко официални, но все пак елегантни са мъжките часовници с кожена каишка. Обърнете внимание на размера на циферблата. Ако сте почитатели на минимализма, изберете по-малки модели, които са по-дискретни и ще добавят интересна нотка към вашия стайлинг. Мъжките часовници с по-голям циферблат са решение за мъже, които искат да се откроят от тълпата. Изборът на сребърен часовник е инвестиция, която определено си заслужава.

Дамски часовник на сребърна гривна - за ценителите на класическата елегантност

Ако сте почитатели на малко по-елегантния стил, дамски часовник със сребърна гривна може да бъде универсално допълнение към вашия гардероб. Подобен аксесоар е не само функционален – да не забравяме, че той ще ви показва актуалния час по всяко време – той може да замести и бижуто. Цветът на гривната е добре да подхожда на цялостния ви стайлинг. Ако сте дама със светъл тен на кожата и тъмен цвят на косата, то тогава е по-добре да изберете сребристо. Кожата ви има бронзов загар, а косата ви - топли тонове? Златен часовник ще бъде по-добър избор за вас. Можете да носите такива часовници за офис и вечерен стил. Разгледайте гамата от тези аксесоари в obuvki.bg и се убедете сами! Изберете дамски сребърен часовник-гривна или заложете на злато, но никога не пропускайте този прекрасен аксесоар!

Сребърни часовници - често задавани въпроси

Как да почистите сребърен часовник?

Препоръчваме почистването на сребърните часовници, без значение дали са дамски или мъжки, да се осъществява в сертифицирани за това места. Не прибягвайте към методи, популярни в онлайн мрежата, защото това може да увреди външния вид на вашия аксесоар. Също така се доверявайте само на професионалисти, които са силно специализирани в тази си дейност. По този начин ще можете да запазите вашето бижу в прекрасно състояние за по-дълъг период от време.

Часовник - златен или сребърен, какво да избера?

Изобилието от дамски маркови часовници, което можете да откриете в електронния магазин на obuvki.bg наистина може да Ви затрудни, когато решите да избирате. Придържайте се към цялостния си стил и преценете кой цвят и модел би подхождал най-много на стайлинга Ви. Ако обичате нежните детайли, заложете на дамски златен часовник с малък циферблат. Но ако търсите нещо по-ежедневно, то тогава ви препоръчваме сребърен модел, който да бъде до вас във всеки един момент.