Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

19 продукта

Alpina - трекинг обувки за най-трудните планински пътеки

Гамата от обувки за трекинг Alpina е резултат от постоянно преразглеждане на проблемите, които се оказват най-належащите за хората, които се впускат в трекинг приключения. Способността им да предпазват е просто вдъхновяваща: те предпазват подметката от външни въздействия, правят възможно адаптирането към всякакъв вид терен и предлагат гъвкавостта, необходима за  един добър планински преход. За това изберете чифт туристически обувки Alpina и се насладете на приятно изкарване сред природата!

Да се ​​изгубите просто означава да намерите своя собствен път, но имате нужда от увереност във всяка стъпка, която предприемате. Хубавото на тези обувки за трекинг Alpina от ново поколение е, че са леки и имат протектор, който позволява да ходите с лекота, дори и при най-трудния преход. Освен това всички модели на обувките Alpina предпазват краката Ви от проникване на вода и притежават системата за бързо завързване.

Ски обувки Alpina - за всички любители на зимните спортове

За всички любители на зимните спортове компанията предлага ски обувки Alpina и ботуши за ски бягане Alpina.

Първото ни предложение е ориентирано към дамите. Всички дамски обувки Alpina осигуряват на жените това, от което най-много се нуждаят- несравним комфорт и приятно изживяване на всяко ниво от каране на ски. Ски обувките Alpina са разработени специално с оглед на женската анатомия, стил на каране на ски и разпределение на теглото. Дамските ботуши за ски бягане Alpina разполагат с множество иновативни технологии, осигуряващи приятно, сухо и топло усещане на всяка крачка.

Знаете ли, че една секунда може да раздели губещите от шампионите? За това мъжките модели ски обувки Alpina, които са помогнали на световноизвестни скиори като Лин Сван , Ханс Кристер Холунд  и др. да спечелят златни медали в състезания от световна класа. Зимните обувки Alpina са създадени така, че да поддържат силата на удара на максимум. Благодарение на материалите, които се използват в производството им, циркулацията на въздуха позволява на стъпалото винаги да остава сухо.

Обувки Alpina - здрави и издръжливи дамски и мъжки обувки в obuvki.bg

Основна двигателна сила на компанията Alpina, е винаги да създава специален продукт, който да има перфектно съответствие на важни стойности като скорост, лекота и надеждност.

Всеки един чифт мъжки и дамски обувки Alpina носи своята индивидуалност. Това, което ги свързва е високоефективна каучукова смес, използвана в подметките на обувките Alpina, характеризиращи се с несравнимо сцепление на мокри и сухи повърхности, здрава дълготрайност и оптимална адаптивност към земята.

Всички модели обувки Alpina притежават водоустойчива мембрана, което позволява добра вентилация на обувките, както и дълготраен комфорт.

Обувки Alpina - Често задавани въпроси

Alpina - какво представлява тази компания?

През 2022 год. компанията Alpina чества 75 години от своето създаване. Основната цел на компанията е да подкрепя туристите и любителите на зимните спортове с устойчиви обувки, ботуши и ски обувки. За да се гарантира безкомпромисно качество, Alpina работи неуморно и проектира безопасни продукти, които оставят възможно най-малък екологичен отпечатък.

Alpina - откъде идва тази марка?

Alpina е един от водещите производители на обувки в Словения. Компанията следва традицията и знанията, предадени от създателите ѝ. 75 години след създаването си Alpina продължава да предлага висококачествени обувки на вътрешния и международните пазари, което поставя Жири, родния град на Alpina, на световната карта.