Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Отопляне
Начин на закопчаване
Продукти: 410
Покажи идентификатора (ID) на версията

New Balance - комфорт и удобство, които ще усетите веднага

Традиции, иновации и автентичност – това е New Balance!

Първоначално създадени с мисъл за комфорт по време на работа, американския производител се превръща в един от най-разпознаваемите  и предпочитани марки в градската мода. Проектирани и патентовани с буквата N - лого на бранда, обувки New Balance са олицетворение  на комфорт и удобство, които ще усетите веднага.

Съчетанието на иновативни технологии, като абсорбиращата сътресенията пяна ABZORB и уникален дизайн, ги прави идеалното решение по време на спорт и в ежедневието.

Градски, красиви, стилни, с подчертана харизма, всеки чифт води до покупка на още един. Независимо дали търсите обувки за спорт или ежедневни сникърси за динамиката на града, New Balance ще покрият всичките ви изисквания и нужди.

Перфектните спортни обувки New Balance - леки, удобни и модерни

С доказан световен авторитет през годините, предпочитани от спортисти, популярни личности и инфлуенсъри, обувки New Balance са перфектния партньор в спортните изживявания. Удобни, практични, изключително функционални, те са приложими както в градска среда, така и на спортната площадка.

Проектирани да издържат на напрежение и натоварване, мъжки New Balance обувки са леки, удобни, модерни и надеждни.
С огромна отдаденост ще ви служат дълги години, придружавайки ви във фитнеса, в парка, планината, дори и офиса, защото са преди всичко стилни и адаптивни.

Наличното разнообразие от модели  в Obuvki.bg ще ви потопи в семейството на New Balance, давайки ви възможността да се насладите на комфорта и удобството, независимо от обстоятелствата. В офертите може да откриете New Balance 574, New Balance 997, New Balance 327, многоцветни и стилни вариации, които си заслужава да притежавате.

Мъжки New Balance - за любителите на спортния стил

В онлайн магазин Obuvki.bg ще намерите широка продуктова гама мъжки New Balance в различни стилове и цветове, за любители на спортния стил.

Различните серии за спорт са създадени да издържат на големи натоварвания. Характеризиращи се с  интегрирани иновативни технологии и модерен дизайн, ще станат любимите ви партньори в спортните изживявания.

Създадени с неизмерима доза професионализъм,  всеки чифт мъжки New Balance обувки пристрастява с уникален комфорт по време на спорт.

Налични в разнообразие от цветове, дизайни и модели, при нас ще откриете перфектния чифт New Balance,  който максимално да резонира на изискванията ви за комфорт, вписвайки се с лекота към стила ви. Разгледайте предложенията и поръчайте онлайн.

Обувки New Balance - често задавани въпроси

Как да изберем размер New Balance?

За да изберете правилния размер New Balance, съветваме да измерите максималната дължина на стелката вътре в обувката, както и максималната дължина на стъпалото в см, посочени в таблицата на Obuvki.bg. Това от своя страна ще ви гарантира, че сте избрали правилния номер, без да се налага да го заменяте с друг.

Как да почистите New Balance?

За да се радвате на по-дълъг живот на вашите обувки New Balance, е нужно полагане на специална грижа. Стелките и връзките може да изперете в пералната машина или на ръка, а самите обувки препоръчваме да третирате с влажна кърпа и подходящ препарат.