Продукти: 681
Покажи идентификатора (ID) на версията

Модерни ръчни чанти Michael Kors, създадени с внимание към детайлите

Michael Kors е марка, която се слави със своите качество и съвременност. Тук ще откриете единствено и само първокласни продукти, които са създадени по най-съвременни световни тенденции. Така че със своите ръчни чанти Michael Kors получавате несравним продукт, който ще изрази вашата визия на съвременна и силна дама. Например, можете да изберете черна ръчна чанта Michael Kors и да допълните страхотно тоалета си. Тя може да си подхожда с рокли и костюми, с блейзъри, пуловери, блузи и множество други елементи от гардероба. Вашите черни ръчни чанти Michael Kors получавате несравнима елегантност и гарантирано качество.

Раници Michael Kors – перфектни за градски стил

Що се отнася пък до раници Michael Kors, то това със сигурност е друго практично и стилно решение. Те са уникален шанс да създадете градска визия, която да изпъква сред тълпата и да отразява вътрешното ви състояние на самоувереност и съвременен дух. С тези раници получавате несравнимо качество, което ви позволява дълго и щастливо да ползвате своя продукт. Те ви помагат да свършите повече, да сте по-подвижни и свободни, да имате на свое разположение ценен помощник за всеки ден. С раниците на Michael Kors си подарявате нежност, грижа за себе си, съвременен приятел, който да ви подаде ръка, когато имате нужда от красива и стилна раница.

Michael Kors – обувки за тези, които ценят стила и комфорта

Освен това обаче можете да се сдобиете и с множество Michael Kors обувки. Те са перфектно решение за всички от вас, които поставят на челно място стила и комфорта си. Например, с дамски обувки Michael Kors си осигурявате възможност да изградите по-удобна визия, която обаче не пренебрегва страхотния стил. Те са гарантирано прекрасни, от най-високо качество и с ценни характеристики, които не бихте искали да пропуснете. Например, дамски обувки Michael Kors – маратонки постигате несравнимо ниво на спортен стил, съчетан с изящество, съвременен дизайн и неповторим комфорт. Те определено заслужават своето място във вашия гардероб, благодарение на всички ценни характеристики, които ви предоставят.

Michael Kors – често задавани въпроси

Как да намерим серийния номер на чанта Michael Kors?

Подобно на всички дизайнерски чанти, тези с марка Michael Kors също имат сериен номер, заедно с етикет, който е вътре в чантата. Той се състои от една или две букви, тиренце и четири числа. Ако срещнете сериен номер, който не съдържа тези елементи, то тогава това не е оригинална чанта на Michael Kors.

Как да разпознаем оригинална ръчна чанта Michael Kors?

Когато си купувате дизайнерски продукт, със сигурност искате той да е оригинален и чантите с марка Michael Kors не представляват изключение, така че тук ще видим как да се уверим, че даден продукт не е фалшив. Първо, погледнете дали в чантата има висококачествен етикет, който трябва да е със сив горен слой и бял долен слой – уверете се, че върху предната част на белия етикет и задната част на сивия етикет има принтиран текст. Уверете се, че върху горната част на белия етикет има код от 12 цифри, който можете да проверите в сърч бара на Google, за да видите дали излиза правилния модел чанта при търсене. В задната част на сивия етикет трябва да има номер с четири цифри, заедно с информация за производителя, включително местоположение на фабриката.