Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Цена
Вид на продукта
Марка 1
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Продукти: 263
Покажи идентификатора (ID) на версията

Какви чанти предлага Coccinelle в своята оферта?

Италия е известна модна столица и чанти Coccinelle са създадени именно там, през 1978 г. Разнообразните класни модели на бранда са символ на майсторството и разкошните материали, претворени в съзвучие със съвременния стил и актуални модни тенденции. Всяка една чанта Coccinelle е проектирана и създадена от опитни занаятчии в ателието на компанията в Парма, като за целта се използва единствено най-висок клас италианска естествена кожа. Брандът сочи като своя мисия възможността всяка дама да отпразнува своята индивидуалност и личен стил. Компанията предлага всякакви модели класни чанти с изключителна непреходна естетика, която стои класно на всеки един повод. Сред моделите, в които ви очакват чантите на марка Coccinelle. са класически и вечерни чанти, торби и раници, клъч чанти и вечерни чанти Coccinelle, ежедневни модели, плик чанти и дори подходящи за сватбени чанти. Всяка дама с усет към високата естетика може да открие своята любима чанта Coccinelle. 

Coccinelle - чанти, препоръчани на obuvki.bg

На Obuvki.bg ще откриете богата селекция от разкошните чанти на марка Coccinelle. Препоръчваме ги на всяка дама, която търси класен и непреходен стил и излъчване и иска луксозна чанта, с която ще изглежда елегантно и впечатляващо в ежедневието, но и на всяко едно специално събитие. Монохромни и без излишни детайли, изработени безупречно във всеки един детайл, чанти Coccinelle са идеалното допълнение за всеки аутфит. Те са отлично решение за полирана визия на бизнес срещи и събития от най-висок клас и ранг, както и пръв помощник на всяка елегантна дама в ежедневието. Дават възможност много лесно да ги съчетаете с любимите си аутфити, тъй като са в основни приглушени цветове. Наглед минималистични, те са абсолютно въплъщение на израза и концепцията, че "малкото е повече." С безупречни линии и осанка, единствено от най-висок клас естествена кожа, тези великолепни чанти са комплимент за всяка една дама. Открийте ги на още по-добра цена на Coccinelle разпродажба, която Obuvki.bg се старае да организира регулярно.

Нови продукти в асортимента на чанти Coccinelle

Дизайнерският екип на Coccinelle постоянно твори в търсене на нови изящни модели чанти, които да предложи на дамите по света. Сред знаковите линии на бранда са BEAT, AMBRINE и ARLETTIS характеризиращи се с изтънчени катарами, които превръщат разкошните чанти с класическа правоъгълна форма в истински произведения на изкуството със собствен, аристократичен характер. B14 серията пък, е връщане към емблематична форма на дамската чанта, интерпретирана с уважение към традицията и историята, но и със своя собствена идентичност. Сред най-емблематичните модели чанти Coccinelle е CELESTE, наричана с обич от дамите по света "Усмихнатата чанта", поради специфичното затваряне и декоративна катарама, представляваща полумесец. В най-добрите дизайнерски традиции, компанията пусна на пазара и чанти със свой авторски монограмен десен, отпечатан на жакардов текстил.

Дамски чанти Coccinelle - често задавани въпроси

Coccinelle - какви са тези чанти?

Марка Coccinelle е създадена в слънчева Парма, Италия, където и днес е производството на знаковите луксозни чанти. Изработват се в най-добрите майсторски традиции, от най-висок клас италианска кожа. Цветовете са монохромни, чантите – разкошни и предлагат да добавите елегантност към всяка своя визия за ежедневен или специален повод.

Коя чанта coccinelle да изберете?

Правила освен собствения ви вкус няма. Разгледайте предложенията за чанта Coccinelle на Obuvki.bg и направете своя избор. Която и чанта на бранда да изберете, ежедневна, вечерна, плик или раница Coccinelle, едно е сигурно – няма да сбъркате. Тя е щрихът, от който се нуждаете за всеки един повод.