Безплатно връщане в рамките на 30 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Спорт
Отопляне
Продукти: 479
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски обувки за трекинг Keen - комфорт и безопасност по време на дълги пешеходни преходи

С настъпването на пролетта, дните са все по-дълги, времето все по-топло, а възможностите да прекарвате време на открито-все повече. За любителите на дълги разходки в гората, няма по подходящи от обувките за трекинг Keen. Когато планирате дълги походи и трекинг, важно е да сте оборудвани с качествена екипировка. Keen е марка, специализирана в изработката на обувки за трекинг, произведени от висококачествени материали, които не изпотяват краката, запазват ги сухи и топли през студено време и са издръжливи и лесни за поддръжка. Марката предлага богато разнообразие, както от мъжки, така и от дамски обувки за трекинг. Дамските обувки за трекинг са леки и удобни, подметките предпазват краката от неравностите, не се хлъзгат и гарантират комфорт и безопасност, дори върху най-трудните терени. Дизайна на дамските обувки Keen е семпъл, лесно се комбинират със спортни облекла и са подходящи, дори за ежедневието на активните дами.

Мъжки сандали Keen - добро омекотяване и циркулация на въздуха за активни приключенци

Мъжките сандали Keen са идеалните обувки за лятно-пролетния сезон за активните мъже, които държат на удобството и комфорта. Сандалите Keen са с ортопедична форма, съобразена с формата на крака, леко повдигнати в зоната на пръстите, меки и удобни при стъпване и отворени отстрани, за да осигуряват проветряването на краката. Изработени от висококачествени материали, които не изпотяват краката, мъжките сандали Keen са идеалните обувки за мъже, които прекарват дълго време на крак или в разходки. Сандалите Keen са перфектната алтернатива за летния сезон на маратонките и кецовете, защото са удобни, меки и с ортопедична форма. Благодарение на каишките, те не позволяват на краката да се хлъзгат напред, не се изхлузват и създават усещането за естествено продължение на крака.

Обувки за трекинг Keen - намерете най-добрия модел за себе си в широката гама на obuvki.bg

Разнообразието от удобни, ортопедични модели обувки Keen е голямо. Марката има свой собствен стил, но се съобразява с последните тенденции в изработката на удобни обувки за ежедневието, за разходки и трекинг и спортни сандали. Подбрана селекция на модели мъжки и дамски обувки Keen може да намерите в сайта на obuvki. Ако търсите идеалните обувки за трекинг или спортни сандали, в които да се чувствате комфортно, посетете сайта на obuvki.bg и със сигурност ще намерите подходящ модел сред предложенията на Keen.

Обувки Keen - често задавани въпроси

Keen обувки - какъв размер да купите?

Добре е да погледнете таблицата с размери на обувки Keen, тъй като при избора на размер на обувки за трекинг например, няма място за грешки. Размерите на обувки Keen са от 24 за детските модели, до 46 при мъжките. Ако се двоумите между два номера, изберете по-големия, защото при продължително ходене или дълго стоене на крак, краката се подуват и е важно да имат достатъчно място за правилното кръвообращение.

Сандали Keen - откъде може да купите?

Може да купите сандали Keen от реномираните магазини за обувки, специализирани в продажбата на ортопедични и спортни модели. Бързо, лесно и сигурно, може да ги закупите и на сайта на obuvki.bg, където ще намерите подбрана селекция на актуалните модели обувки Keen.