Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Материя
Лиценз
Продукти: 302
Покажи идентификатора (ID) на версията

Ето и малко история относно текстилната история на Ему Австралия

Първоначално премиум брандът, изгряващ на пазара през 1948 г., се казва Jackson’s Tannery, но през 1998 г. Андрю Регет се появява на хоризонта и откупува собствеността на Танери. С това се прави изменение и в името на компанията – “EMU”. Настоящото си наименование компанията носи от 2014 г., и както ще установим, промените не са само организационни или в сферата на корпоративната идентичност на „EMU Australia”. Те касаят и производството. Ако при старта на своята дейност през миналия век фирмата се е концентрирала към изработката и търговията на първокласни обувки от овча кожа, то през новия век на почит е мериносовата вълна. Понастоящем “EMU Australia” е разработва приоритетно дамско облекло и обувки, макар че ще срещнем и ботуши, чехли, сандали, маратонки, брандирани със същото лого и слоуган.

Обувките за деца от „Emu Australian” – дишащи и удобни

Компанията залага на изцяло естествени материали, които позволяват на ходилото да диша, да му бъде удобно и да не се уморява след дълъг работен ден или разходка. С особено внимание занаятчиите изработват обувките за деца „Emu Australian”, защото са наясно колко нежна е кожата и колко чувствителни и крехки откъм изкривяване са костите на подрастващите. Комбинацията на овчи кожи с мериносова вълна превръщат всяка обувка в премиум клас, защото децата Ви ще бъдат 100% защитени от влага и студ, а Вие няма да се тревожите да не настинат.

Дамските обувки „Emu Australian” оправдават синонимията си за естествен лукс

Лукс, защото са се насочили към употребата на материали, които гарантират многогодишния живот на обувката. Естествен, защото тези материали са с първоизточник природата. През годините брандът е отъждествяван като такъв, посветил се на дамския силует, осанка и красота, затова и ще забележите че дамските обувки „Emu Australian” са много повече, отколкото тези за деца и мъже. Основната таргет група, към която се е насочил производителят, са дамите от всички възрасти. И това е тенденция, а не наскоро затвърдила се траектория на бизнес развитие. За нежния пол "Emu Australia" ежегодно създава помпозни, екстравагантни, лакирани или велурени, кожени или плюшени сандали, мокасини, ботуши, боти, домашни чехли, маратонки и всичко, което всяка съвременна компания от обувната промишленост се стреми да обхване.

Обувките EMU Australia – често задавани въпроси

Могат ли обувките да се носят на бос крак?

Могат и това е едно от преимуществата, с които марката се слави. Те са меки, леки, удобни, в по-голямата си част-екстравагантни. определено си струват Вашето внимание.

Могат ли обувките EMU Australia да се носят целогодишно

Текстилните суровини, които се използват за направата им, позволява един затворен тип обувки например да се носят неограничено, целогодишно. Ако пребивавате в държава, в която се сменят най-много два сезона, то с един чифт обувки можете да изкарате цялата година.