Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Материя
Спорт
Продукти: 421
Покажи идентификатора (ID) на версията

Обувки и аксесоари Salomon – практични за всеки ден, необходими в планината

Спортуването на открито е все по-популярно прекарване на свободното време. Но за да ви бъде комфортно и да можете напълно да се радвате на времето навън, имате нужда от подходяща екипировка – един от необходимите елементи са обувките. Дамските, мъжките и детските трекинг обувки Salomon, които можете да намерите в онлайн магазин obuvki.bg, ще задоволят очакванията на всички любители на планинските походи.

Изработени от висококачествени, устойчиви на механически повреди материали и снабдените със съвременни технологии обувки, ще ви осигурят не само удобство, но преди всичко защита – обувките на бранда стабилизират глезенната става, нивелирайки риска от контузии, както и предпазват от неблагоприятното въздействие на атмосферните условия.

В офертата на марката ще намерите също практични аксесоари. Поемната и удобна за носене раница Salomon, ще бъде идеална за спортната зала, проветривата шапка с козирка, модерната зимна шапка и топлите ръкавици ще ви послужат и в ежеднвието.

Мъжки и дамски обувки Salomon – удобство при носене на излет в планината

Когато става въпрос за прекарване на времето на открито в планината, наличието на удобен и надежден чифт обувки е от решаващо значение. Salomon предлага гама от обувки както за мъже, така и за жени, които са проектирани да осигурят максимален комфорт и подкрепа при всяка планинска екскурзия.

  • Качествени: Първо и най-важно, обувките Salomon са изработени от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и дишащи. Това гарантира, че краката ви остават хладни и сухи по време на вашето приключение, дори когато се потите и се натъквате на различни температури и терени.
  • Модерни технологии: Една ключова характеристика на обувките Salomon е използването на модерна технология за създаване на удобно и поддържащо прилягане. Например, много обувки Salomon включват специална система за омекотяване, която абсорбира удара и намалява натиска върху краката. Това може да бъде особено важно при преходи по скалист или неравен терен, тъй като помага да защитите краката си от удар и предотвратява дискомфорт или болка.
  • Перфетна изработка: Друга особеност на обувките Salomon, която допринася за комфорта им, е прецизното им кроене. Salomon използва усъвършенствани технологии, за да създаде обувки, които прилягат плътно около крака, осигурявайки опора и стабилност, без да са прекалено тесни или неудобни. Това помага за предотвратяване на мехури, протриване или други проблеми, които могат да възникнат от неподходящи обувки.
  • Специално за жени: За жените Salomon предлага гама от обувки, които са специално проектирани да отговарят на уникалната форма на женския крак. Тези обувки са изградени с по-прибрани стелки и по-висок свод, което осигурява допълнителна опора и намалява риска от дискомфорт или нараняване.
  • Гъвкави и адаптивни: И накрая, обувките Salomon са проектирани да бъдат гъвкави и адаптивни към различни среди. Много модели разполагат със здрави подметки с дълбоки грайфери, които осигуряват отлично сцепление върху различни повърхности, от каменисти пътеки до хлъзгави камъни или кални пътеки. Това гарантира, че можете да останете стабилни и сигурни на всякакъв терен, независимо къде ви отвежда вашето планинско приключение.

Мъжки и дамски обувки Solomon – удобство всеки ден

Независимо дали изпълнявате задачи, отивате на разходка или просто се нуждаете от удобен чифт обувки за ежедневно носене, обувките Salomon предлагат набор от функции, които ги правят отличен избор.

Обувките Salomon са направени от дишащи материали, които позволяват на краката ви да останат сухи, дори при дълги периоди на носене. Това може да помогне за предотвратяване на миризми и дискомфорт, както и да гарантира, че обувките ви остават свежи и чисти с течение на времето.

Много обувки Salomon включват и усъвършенствани системи за омекотяване, които осигуряват допълнителен комфорт и подкрепа. Това може да бъде особено важно за тези, които страдат от болки в краката или други състояния, тъй като помага за намаляване на натиска върху краката и абсорбиране на удара по време на ходене.

Обувките Salomon предлагат набор от функции, които ги правят отличен избор за ежедневно носене. От техните висококачествени материали и усъвършенствани системи за омекотяване до тяхното прецизно прилягане и гъвкав дизайн, обувките Salomon осигуряват комфорта, подкрепата и издръжливостта, от които се нуждаете, за да се справяте всеки ден с увереност.

Salomon – марката създадена в Алпите

Историята на фирма Salomon започва през 1947 година в град Анеси във френските Алпи, където е и сърцето на съвременния алпинизъм. Семейство Саломон отваря фабрика за производство на пили и острене на ски. През следващото десетилетие марката създава първите връзки за ски Salomon, които изместват използваните дотогава кожени връзки.

През 1966 година фирмата представя първите в света връзки за ски с автоматично откопчаване на петата, а само шест години по-късно става първият производител на връзки за ски в света. През 1979 година е премиерата на ски обувките Salomon, които веднага тават популярни на пазара.

Важна година за марката е 1992 година – когато марката Salomon разширява офертата си с трекинг обувки, а след това и дрехи и екипировка за ски. Новото хилядолетие е време за усъвършенстване на продуктите и въвеждане на иновации в отделните сектори. Марката отново разширява асортимента си, този път с обувки за бягане по естествен терен.

Марка Salomon - богат избор от модели за трекинг и бягане в магазин Obuvki.bg

Salomon е водеща марка обувки за открито, на която се доверяват авантюристи и спортисти от десетилетия. Известен със своите висококачествени материали, модерни технологии и разнообразен дизайн, Salomon предлага богат избор от модели за трекинг и бягане, които можете да намерите в онлайн магазин Obuvki.bg.

В магазин Obuvki.bg можете да намерите богат избор от модели на Salomon както за трекинг, така и за бягане. За трекинг Salomon предлага набор от модели, които са специално проектирани да се справят с предизвикателствата на туризъма. Тези обувки са изработени от издръжливи материали, които могат да издържат на трудностите на пътеката, както и характеристики като водоустойчиви мембрани, които поддържат краката ви сухи при мокри условия.

За бягане Salomon предлага гама от модели, които са проектирани да осигурят максимална опора и омекотяване на краката. Тези обувки са изработени от леки материали, които помагат за намаляване на умората и увеличаване на скоростта, както и усъвършенствани технологии като пяна EnergyCell+ и технология Vibe, които осигуряват отлично поглъщане на удари и връщане на енергия.

И накрая, обувките Salomon се предлагат в различни стилове и цветове, така че можете да намерите идеалния чифт, който да отговаря на вашия личен стил и предпочитания. Независимо дали предпочитате класическа, сдържана визия или нещо смело и привличащо вниманието, Salomon има обувка за вас.

Обувки и аксесоари Salomon – често задавани въпроси

Какви обувки за бягане Salomon да купя?

Ако търсите висококачествени обувки за бягане Salomon, Salomon Speedcross 6 е популярен избор. Отличава се с издръжлива и поддържаща конструкция, отлично сцепление върху различни повърхности и усъвършенствано омекотяване за допълнителен комфорт. Също така Salomon Pulsar Trail е универсална и удобна обувка, която предлага баланс на омекотяване, опора и връщане на енергия, което я прави чудесен избор за дълги разстояния.

Какви обувки Salomon да избера за трекинг?

Ако търсите обувки Salomon за трекинг, Salomon XA Pro 3D V8 е универсална и издръжлива обувка, която предлага отлично сцепление и поддръжка за редица дейности на открито, включително трекинг и туризъм. Отличава се с лека, но здрава конструкция, със защитно капаче на пръстите и система за бързо завързване за лесно обуване и събуване.