Продукти: 1301
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мъжки чехли – неоспоримо удобство през горещите дни

Ако свързвате чехлите само със спортния стил, това означава, че трябва да се запознаете с най-новите модни тенденции при обувките! Понастоящем мъжките чехли представляват не само елемент от спортната стилизация, но също така и от стилизацията casual или дори от полу-елегантния стил. За небрежни или по-елегантни стилизации изключително популярни са мъжките кожени чехли, които перфектно се съчетават с ленени ризи, дишащи бермуди или шорти от тип чино. Ако обаче предпочитате да носите нахлузвани летни обувки в спортен и ежедневен стил, можете да изберете модели в съответствие с най-новата тенденция - мъжки чехли с лого, оформени като джапанки за басейн или класически джапанки. В тази категория обувки ще намерите също домашни чехли пантофи, които са удобни за вкъщи.

Мъжки сандали – летни обувки в най-модерен стил

Ако лятото е за Вас време за разходки и активно прекарване на времето, подходящите обувки за този сезон трябва да съчетават добра вентилация на краката и да поддържат стъпалото на правилното място. За тази задача идеални са мъжките сандали, които – въпреки неуспешните стилизации с бели чорапи – отново са популярни. Тези обувки започнаха да се появяват на модните подиуми дори в компанията на елегантни костюми. Ако искате да се впишете в този тренд, можете да съчетаете кожени мъжки сандали с ленен костюм или да ги използвате в удобен стил casual – с дънкови шорти и памучна тениска. Такава комбинация е идеална не само по време на ваканцията, но и за всекидневния стрийтуеър стайлинг.

Често задавани въпроси

Мъжки чехли или джапанки – кои да изберем?

Ако Вие също се чудите кой тип мъжки чехли ще бъде по-добрият избор, първо трябва да си отговорите на въпроса какво ще бъде тяхното предназначение. Ако търсите джапанки за плажа или плувния басейн, джапанките ще бъдат добро решение - каишката между пръстите ще задържи стъпалото на място, предпазвайки го от подхлъзване. На свой ред класическите мъжки чехли, например кожени, ще бъдат идеални за ежедневна употреба, особено ако харесвате градския стил casual. В тях ще изглеждате много по-добре, отколкото в джапанките, които повече се свързват с водни спортове или ваканционен стил.

Мъжки сандали – кой е най-добрият материал?

Мъжките сандали са отличен избор за летни обувки. За да могат да изпълняват функцията си възможно най-ефективно, те трябва да бъдат изработени от материал, който при високи температури няма да дразни кожата на краката, а по-скоро да осигури възможно най-добрата вентилация. Чудесен избор са мъжките велурени сандали, чийто мек и естествен материал осигурява висок комфорт за краката Ви. Мъжки сандали от естествена лицева кожа също са много популярни. Те изглеждат по-елегантни от тези, изработени от велур. На свой ред за планински пътеки или ваканционни пътувания си струва да изберете сандали, изработени от тъкани, които не дразнят кожата. Обърнете внимание и на подметката на избраните от Вас сандали - корковата подметка ще бъде най-удобна.

Как да носим мъжките чехли?

Много мъже си задават въпроса с какво да носят мъжки чехли и как да ги стилизират, за да изглеждат модерни и с вкус. Чехлите са типични летни обувки, така че изглеждат много добре в комбинация с летни материали като например лен. Бермуди над коляното, кожени чехли и ленена риза са идеалната комбинация за града.По време на ваканцията е достатъчно да замените ризата с тениска, например в тъмно райе. Никога обаче не носете този тип обувки с типично елегантни дрехи, като мъжки костюм.