Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите
Продукти: 2079

Унисекс обувки – широка гама размери

През последните години стилът унисекс доби сериозна популярност. Той обхваща абсолютно всичко, което може да си представите – обувки, дрехи, аксесоари, парфюми и много други. Причините са много, но една от тях със сигурност е удобството. Хората ценят възможността да избират свободно и не се колебаят да търсят комфорт навсякъде.

Интерес към унисекс стила може да доловите у много звезди. Те го предпочитат в ежедневието си, тъй като предлага свобода и небрежност.

Ако търсите унисекс обувки, в онлайн магазин Obuvki ще откриете богато разнообразие на марки. Един от безспорните плюсове на това модно направление е широката гама. Ще я разпознаете по няколко характерни черти, но основна сред тях е тази, че може да съчетавате продуктите смело с дамско и мъжко облекло.

Днес е лесно да откриете обувки за двойки, особено ако отделите време да разгледате асортимента в онлайн магазина. Не е нужно да обикаляте из града. Достатъчно е да хвърлите поглед на категорията и да сортирате артикулите по желани от вас характеристики – например, размер, производител, цвят, специфики на обувките, изработка, терен и т.н.

Обувки за двойки – носете същите обувки като любимия човек

Има много неща, които привличат хората към унисекс обувките. Сред тях са практичността и комфортът. Дамите например може да демонстрират своето модерно мислене и да създават уникални визии, подчертаващи техния оригинален подход към модата.

Ако търсите красноречив пример за този стил, разгледайте гамата от унисекс обувки Nike. Ще откриете доста примери за модели, които естествено се вписват в дамския и мъжкия гардероб. Може да ги носите с дънки, ризи, тениски, блузи, обемни плетени пуловери, анцузи и много други.

Адекватността на обувките унисекс спрямо стила на обличане на мъжете и жените се дължи на факта, че те са с дизайн, който е универсален. В допълнение към това остава непроменен комфортът. В наши дни той е задължителен и място за компромиси няма.

Унисекс стилът дава особена свобода и поради това е предпочитан от хора от различни възрасти. С него може да почувствате стила на обличане на другия пол и да използвате характерни за него аксесоари.

Унисекс обувки Reebok, Puma, Vans, Adidas и Nike – маркови обувки за двойки в Obuvki

Разглеждайки богатото разнообразие от унисекс обувки в онлайн магазин Obuvki, ще забележите, че те се отличават с няколко ключови характеристики. Такива са пълно отсъствие на признаци, подчертаващи половата принадлежност, и доминиращи базови цветове, сред които са бяло и черно, сиво, тъмносиньо, кафяво, зелено и т.н. В последно време актуални станаха още розовото, червеното, морскосиньото и т.н.

В унисек обувки Adidas или на друга утвърдена марка откриваме още характерни черти. Това са изчистеният дизайн и отсъствието на натрапчиви декоративни елементи. Подобно на обувките за двойки Nike, в тях прозира същността на стила – естественост и еднаквост. Обувките унисекс стоят еднакво добре и на мъже, и на жени. Това обаче не е за сметка на загубата на форма. Напротив, пазарът предлага изобилие от модели, което демонстрира актуалността на стила – сникърси, маратонки, оксфордки, туристически обувки, чехли, кецове, джапанки, сандали и др.

Унисекс обувки – често задавани въпроси

Унисекс – какво означава това?

Понятието унисекс се заражда през 60-те години на XX в. и изразява стил, който описва дрехи, обувки и аксесоари, които нямат полова принадлежност. Те може да бъдат носени от мъже и жени.

Обувки унисекс – каква е таблицата с размери?

Таблицата с размери при обувките унисекс не се различават по нищо от стандартната. При избора на модел препоръчваме да се възползвате от предоставената информация, за да подберете точния размер.