Безплатно връщане в рамките на 100 дни
виж подробностите
Бърза доставка
виж подробностите

149 продукта

Стилни часовници Michael Kors - вечна комбинация от елегантност и прецизност

Откакто се появяват преди две десетилетия, първите часовници Michael Kors правят слино впечатление. Популярността им се дължи на модерния дизайн, качествените материали и деликатната изработка. Визията е оптимистична, навява изтънчена естетика и закачливост. Нежните кръгли форми и луксозният завършек на дамските модели се съчетават в перфектна комбинация, която бързо печели фенове. Днес това не се е променило. Нещо повече, часовниците на бранда са още по-внушителни, имайки предвид инкрустациите от скъпоценни камъни по вътрешните и външните елементи, вложките от злато и платина по стоманения корпус и каишките. Гамата на марката предлага както класическите означения на часовете с римски числа, така и модерни минималистични циферблати, за да отговори на вкусовете на поколенията. Искате солиден ежедневен часовник, така че да демонстрирате сериозност и висок професионализъм в офиса, или деликатно бижу, което да съчетаете с рокля и аксесоари за изискана вечер или официален повод? Търсите свежест и умен часовник, който да показва в реално време дали се движите в правилния ритъм? В такъв случай определено си струва да потърсите вашия часовник Michael Kors.

Часовници Michael Kors - отдаденост, точност и стил за взискателни потребители

Надали ще ви изненада, че повечето продукти на Michael Kors са водоустойчиви и изключително издръжливи. Корпус от смотана и защитно кристално стъкло обвиват кварцовия часовников механизъм, който на практика прави магията и отмерва времето с безкомпромисна точност. Разбира се, останалото е дизайн, който тук е разточителен, щедър и открояващ се. Освен практични, часовниците са непреходен моден аксесоар, затова от Michael Kors им отдават нужното признание чрез нежни цветови схеми, доминирани от златно, бяло и розово, както и с богата употреба на детайлни орнаменти, изпъстрящи визията. Те са идеални за потребителите, които търсят атрактивен дизайн, премиум качество и достъпна цена. Златните дамски часовници Michael Kors са един от най-култовите продукти, защото внасят изисканост и подхождат на всеки повод. Аналогичният часовник от розово злато е един от хитовете на последните години - и просто няма как да сбъркате с него.

Смартчасовници Michael Kors - стилен начин винаги да бъдеш навреме

Първите стъпки на дизайнера Майкъл Корс през 80-те години на миналия век целят производството на дрехи и готови модни продукти. Специално за часовниците, компанията сътрудничи с популярната компания Fossil Group, която произвежда премиум часовници за популярни модни марки, сред които Karl Lagerfeld, Burberry, DKNY, Amani Exchange и други. Струва си да отбележим, че кварцовите им механизми не се нуждаят от поддръжка и на практика са вечни, ако се поддържат правилно. Компанията предлага и механични, и кварцови часовници, но с навлизането на технологиите това се променя. Първият смартчасовник Michael Kors работи с iOS, а в последствие се добавя и операционната система Android. Това е една от първите модни марки, прегърнали света на умните часовници и фитнес тракери. Джаджите са изключително стилни, със смел и изтънен дизайн, както и с множество функции.

Michael Kors - често задавани въпроси

Откъде да купя оригинален часовник Michael Kors?

В нашия каталог сме подбрали прекрасни дамски и мъжки модели. Имаме какво да ти предложим, ако искаш да се сдобиеш и със смартчасовник на Michael Kors.

Каква е степента на водоустойчивост на дамските часовници Michael Kors?

Брандът предлага модели с 3 нива на водоустойчивост - 3, 5 и 10 ATM, като този показател указва атмосферното налягане. Колкото по-висок е той, толкова по-защитен е часовникът. Например, часовник с 3 ATM ще се справи с дъжд и мокрене, но няма да може да плувате с него.